Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi Mix Flip Geliyor! Dikine Katlanacak!


Xiaomi’nin dikine katlanacak yeni telefonu Xiaomi Mi Mix Flip kendini gösterdi. Çinli devi katlanabilir telefon işine ısınmış gibi görünüyor.

Çinliler yeni patentleri ile Amerikalı firmalara kafa tutmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Mi Mix Fold modelini tanıtan Xiaomi şimdi de kolları Xiaomi Mi Mix Flip için sıvadı. Dikine katlanacak olan bu telefon Galaxy Z Flip’e benzerliği ile dikkat çekiyor. Bugün Xiaomi, üç kamera sensörlü dairesel bir kamerayla donatılmış katlanır kapaklı bir telefon için Çin Ulusal Fikri Mülkiyet Ofisi’nden (CNIPA) bir patent aldı.

Xiaomi Mi Mix Flip çok yakında geliyor

Bu cihaz, bu yıl ağustos ayında tanıtılması gereken Samsung Galaxy Z Flip3 akıllı telefon ile rekabet edecek. Aynı zamanda, Xiaomi bildiğiniz gibi uzun bir süredir uygun fiyat politikası izliyor. Çinli teknoloji devi yeni telefonunuda da yine uygun fiyatla satışa sunacak. Muhtemelen Mix Flip’in fiyatı 1.300 dolar bandında olacak.

Xiaomi’nin fiyatı düşürmek için dış ekranı ortadan kaldırması bekleniyor. Yani telefonda sadece ana ekran yer alacak ve o ekran da katlanarak daha kompakt bir yapı sunacak. Telefonun sol üst bölümünde ise çift selfie kamerasının yer alması bekleniyor. Telefonun sağ tarafında güç ve ses tuşları yer alacak. Alt bölümde ise USB-C girişi, hoparlör SIM kart yuvasının bulunacağı patentte net bir şekilde görünüyor.

Xiaomi Mi Mix Flip

Yaz sonunda tanıtılması beklenen bu telefonun Snapdragon 7 serisi veya MediaTek Dimensity 1000 serisi bir yonga setinden gücünü alması ve 8 GB RAM barındıracağı da söylentiler arasında yer alıyor. Koronavirüs salgınına rağmen sükse yapan katlanabilir telefon furyasının önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini hatta Apple’ın da bu furyaya 2023 yılında dahil olacağını düşünüyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu