Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy Wide 6 Uygun Fiyatıyla Tanıtıldı, İşte Özellikleri

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, Galaxy Wide 6 isimli yeni telefonunu tanıttı. Uygun fiyatlı telefonun özelliklerini inceleyelim.

Her kategoride yeni akıllı telefonlar geliştirmeye devam eden şirket, şimdi yeni bir uygun fiyatlı modeliyle karşımızda. Kayıtlara Samsung Galaxy Wide 6 ismiyle geçen akıllı telefon giriş seviyesine tazelik getiriyor. Gelin detaylarına göz atalım.

Samsung Galaxy Wide 6 Özellikleri ve Fiyatı

Akıllı telefonun ön kısmından başladığımızda karşımıza 6.5 inç büyüklüğünde ve 720 x 1600(HD+) piksel çözünürlüklü LCD ekranla çıkan cihaz, ön kısmında çentiğe yerleştirilmiş bir selfie lensi taşıyor. Akıllı telefon arkasında ise üçlü kamera sistemi taşıyor.

Telefonun gücünü aldığı MediaTek Dimensity 700 yonga seti, 4GB RAM ve 128GB dahili depolama ile destekleniyor. Akıllı telefon bu özellikleriyle oyun veya medya deneyiminde giriş seviyesinin beklenen performansını fazlasıyla karşılayabiliyor. Akıllı telefonun depolaması sahip olduğu microSD kart yuvasıyla birlikte genişletilebiliyor.

Optik tarafta ise 50 Megapiksel çözünürlüğünde birincil kamera görüyoruz. 2 Megapiksel makro ve 2 Megapiksel derinlik kamerası da sisteme eşlik ediyor. Telefon optik sistemiyle giriş seviyesinde başarılı bir fotoğrafçılık ve video deneyimi aktarabiliyor.

Android 12 tabanlı One UI üzerinde işlem yapan akıllı telefon, 5.000 mAh kapasiteli pil ile geldi. Çift SIM, 5G bağlantı, Bluetooth 5.0, GPS, NFC ve USB-C bağlantı destekleri, akıllı telefonun kurulumunu tamamlıyor. Telefon tüm bu özellikleriyle 256$ fiyat etiketiyle piyasaya sürüldü. Kore pazarına açılan telefonun ülkemize de gelmesini bekliyoruz. Gelişmeler için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu