AndroidGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy Fold 3 Sahipleri Ciddi Bir Ekran Sorunu İle Karşı Karşıya

Birçok Galaxy Fold 3 kullanıcısı telefon ekranının durduk yere çatladığını bildirmeye başlıyor. Samsung’dan açıklama bekleniyor.

Samsung’un Ağustos 2021’de duyurduğu katlanabilir telefonu Galaxy Z Fold 3 ciddi bir ekran sorunuyla gündeme geldi. Phone Arena sitesinde yer alan habere göre birçok Z Fold 3 kullanıcısı durduk yere iç ekranda çatlaklar oluştuğunu bildiriyor.

Telefonun duyurusu üzerinden yaklaşık 18 ay geçti ve birçok ülkede garanti süresi 1 yıl ile sınırlı. Garanti süresi biten telefonun iç ekran ücretinin ise 800 dolar olduğu bildiriliyor.

Galaxy Z Fold 3 Ekran Çatlamasıyla Gündemde

Sitenin sorun yaşayan Z Fold 3 modellerine ait paylaştığı görüntülerde telefonda ekranın ortadan çatladığı görülebiliyor. Reddit kullanıcısı Snoo, 15 aylık kullanımdan sonra Galaxy Z Fold 3’ün dahili ekranınında telefonun açılıp kapandığı dikey eksen boyunca çatladığı bildiriyor. Kullanıcı telefonu haftada belki 2-3 kez açıp katladığını aktarıyor.

Bir başka kullanıcı da yine telefonu açıp kapatırken fazlasıyla hassas davrandığını ve buna rağmen iç ekranda çatlama gerçekleştirdiği söyledi. Aynı kullanıcı servisin ekran tamiri için kendisinden 700 $ talep ettiğini de aktardı.

Türkiye’de satışta olan Galaxy Z Fold3 için garanti süreci 2 yıl. Bu durumda telefonu yaz döneminde yani ilk çıkışında aldıysanız bile garanti süresi devam ediyor. İç ekranda bir çatlama sorunu yaşıyorsanız bir an önce yetkili bir Samsung servisine gitmenizi öneriyoruz. Öte yandan Samsung konu hakkında henüz resmi bir açıklamada bulunmadı. Böyle haberlerin yaygınlaşmasıyla birlikte kısa süre içerisinde açıklamanın gelmesini bekliyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu