AndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi A2 Lite İçin Android 11 Gelecek Mi? Belli Oldu! Vaziyet Alın!


Son dönemlerin gündemden düşmeyen teknoloji şirketi olan Xiaomi kullanıcılarına verdiği önemi bir kez daha gözler önüne serdi. Xiaomi Mi A2 Lite düzenli olarak güncelleme almaya devam edecek.

Xiaomi markasının 2018 model akıllı telefonlarından olan Xiaomi Mi A2 Lite günümüze kadar hem milyonlarca sattı hem de satın alanlara yüksek bir performans deneyimi sundu. Xiaomi Mi A2 modelinin alt sürümü olarak lansmana çıkan ve orta segmentli bir yapıda karşımıza çıkan telefon günümüze kadar sayısız da güncelleme aldı. Başarılı telefonun Android 11 güncellemesi alıp almayacağı da belli oldu.

Android 8.1 ile piyasaya çıkan ve daha sonra diğer Android güncellemeleri de başarılı bir şekilde alan akıllı telefon 32GB ve 64GB veri depolama alanı ile piyasayadaki yerini almıştı. Haftalardır kullanıcılar acaba Android 11 güncellemesi gelir mi diye beklerken bugün beklenen haber de geldi, detayları da paylaşıldı.

"<yoastmark

Xiaomi Mi A2 Lite Android 11 Güncellemesi Alacak Mı?

  • Xiaomi’nin yayınladığı Android 11 güncellemeleri alacak telefon listesinde ne yazık ki Mi A2 Lite modeli yer almıyor.

Tabii bu A2 Lite daha güncelleme almayacak anlamına gelmiyor. Edindiğimiz bilgilere göre Temmuz 2018’de lansmana çıkan telefon, Temmuz 2021’e kadar yani 6 ay daha düzenli olarak güncellemeler almaya devam edecek. Ayrıca telefon için Ocak 2021 Android güvenlik yamasının da yayınlandığı bilgisini unutmadan verelim. Dileyen kullanıcılar güncellemeyi cihazlarına indirebilirler. Güncellemenin dosya boyutu 16 MB olarak duyuruldu.

180 gün daha güncelleme alacak olan telefon, Android 11 desteğine sahip olmayacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu