Giyilebilir TeknolojiGüncel Teknoloji HaberleriYapay Zeka

Xiaomi Futbol Toplarını da Akıllı Yaptı!!

Sadece telefon üreticisi olmadığını ispatlarcasına sürekli yeni ürünler tanıtan Xiaomi bu defa akıllı bir futbol topu ile karşımıza çıktı.Yeni başlayan dünya kupasını fırsat bilen Xiaomi futbol toplarını da akıllı yaptı. Xiaomi Insait Joy adını verdiği akıllı top telefonunuza yükleyebileceğiniz bir uygulama ile kullanılabiliyor.

Xiaomi Insait Joy 635-660 mm çevresi ve 350 ile 390 gram arasında bir ağırlığında. Çocuklara özel 4 farklı boyutta mevcut olan top parlak sarı ve mavi renk seçeneklerine sahip. Akıllı top ayrıca 680-700 mm ve 420-450 gram ağırlığında profesyonel kullanım için de tasarlanmıştır. Alışıla gelmiş futbol topu dikişlerinden uzak bir yapıya sahip olan akıllı futbol topu, özel yapı ve yapıştırıcılar ile hava geçirmez ve suya karşı olan aşınmalara karşı dayanıklı bir yapı sunuyor

Xiaomi Insait Joy Özellikleri

Akıllı futbol topu gerçek zamanlı yörünge ölçebilen ve kullanım sırasında kısa videolar çekmenize yardımcı oluyor. Oyuncuların yeteneklerini geliştirebilecek 14 farklı oyuncu programına sahip olan akıllı futbol topu 7 saatte tam dolum şarjı ile 40 gün bekleme süresine sahiptir. Xiaomi Insait Joy akıllı futbol topunun fiyatı ise 299 yuan(40 Euro).

Xiaomi Futbol Toplarını
Xiaomi Futbol Toplarını
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu