Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy Fold Lite “uygun fiyatı” ile geliyor! Pardon “uygun” derken?

Bugün bir anda karşımıza çıkan Samsung Galaxy Fold Lite bize ne sunacak? Bu “lite” denen terim ne kadar lite olabilir Allah aşkına?

Katlanabilir telefon pazarı bize sorarsanız Motorola RAZR ve Galaxy Flip modelleri ile olması gerektiği tasarıma kavuştu. Kavuştu kavuşmasına ama Samsung kitap şeklindeki tasarıma sahip Galaxy Fold serisine ısrarla devam etmek istiyor ve görünen o ki; Ağustos ayında Galaxy Note 20 ve Galaxy Note 20 Plus modelleri ile birlikte Galaxy Fold 2 modelini de göreceğiz. Bugün ise oldukça ilginç bir haber ortaya çıktı. Samsung‘un yeni bir katlanabilir telefon üzerinde çalıştığı ve adının da Samsung Galaxy Fold Lite olacağı belirtildi.

Telefonun henüz varlığı onanmış değil ama bu tarz söylentilerin her zaman doğru olacağını bilecek kadar da bu işin içindeyiz. Samsung’un Galaxy S10 lite ve Galaxy Note 10 lite modellerinin başarılı olmasından sonra böyle bir karar aldığı belirtildi. Peki 2000 €’luk fiyatın nesi “lite” olacak?

Samsung Galaxy Fold Lite özellikleri ne olacak?

Ortaya çıkan bilgilere göre Samsung, yeni nesil katlanabilir “lite” telefonunu 1.100 dolar seviyelerine konuşlandıracak. Tasarım aynı olacak ama öndeki ikinci ekran tarafında küçülme görülecek. Snapdragon 865 yonga seti olacak ama 5G desteği olamayacak. Bildiğiniz üzere Galaxy Fold serisinin çerçeveleri çelikti ama Galaxy Fold Lite modelinde yan taraflar alüminyum olacak. Yani Samsung biraz donanımda çalacak.

Telefon bize ne sunar bilemiyoruz ama pandemi sonrasında bu fiyatlara telefon satışı gittikçe daha da zorlaşacak; bundan eminiz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu