Akıllı TelefonMotorola

Moto G13 Görüntüleri Sızdırıldı

Motorolanın yeni orta seviye akıllı telefonu olan Moto G13 modelinin lansman öncesi görüntüleri sızdırıldı.

Motorola’nın G serisine Moto G53 ve Moto G13 modelleri dahil olmak üzere en az iki akıllı telefon eklemesi bekleniyor. G53 modeli hakkında daha önce tanıtılmıştı. Moto G13 modeli
ise sadece Hindistan BIS ve Tayland NBTC sertifikasyon platformları tarafından onay almıştı. G53 modelinden sonra G13 için de resmi bir açıklama gelmesi beklenirken sızıntılar sayesinde akıllı telefonun tasarımını ve kamera özellikleri öğrenildi.

Moto G13 modeli orta sınıf bir akıllı telefon olarak piyasaya sürülecek. Bazı sızıntılara göre ise hem 4G hem de 5G modeli olan varyantlarının bulunması bekleniyor. Modellerin aynı pazarda mı yoksa farklı farklı pazarlarda mı çıkacağı henüz bilinmiyor. Motorola’nın orta sınıf modellerinde de olduğu gibi cihaz için uygun bir fiyat bekleniyor.

Motorola Moto G13

Cihazın teknik özellikleri hakkında sertifikasyon platformları hariç hiçbir sızıntı veya resmi bir açıklama yok. Ancak sızdırılan tasarımla cihaz hakkında bir bilgimiz oluyor. Moto G13 modeli dikdörtgen kamera modülüne sahip düz bir kasaya sahip. Modül içerisinde iki kamera ve LED flaş bulunuyor. 2022 yılında piyasaya sürülen birçok giriş ve orta sınıf seviyesinde ki telefonlarda gördüğümüz bir tasarıma sahip. Modül içerisinde bulunan metinden yola çıkarak 50MP ana kameraya sahip olacağı gözüküyor.

Cihazın sağ kenarında güç ve ses düğmeleri bulunuyor. Altta ise USB Type-C bağlantı noktası, 3,5mm kulaklık girişi ve hoparlör ızgarası bulunuyor. Ön kısmında alt çerçevesi hariç ince bir çerçeve tasarıma sahip olduğu görüntüleniyor. Ekranın üst tarafında delik içerisinde ön kamerası bulunuyor.

İlginizi Çekebilir: Moto G53, Piyasaya Sürüldü

Sertifikasyon platformları tarafından görüntülenen Moto G13’ün farklı depolama seçenekleri ile gelmesi bekleniyor. 4GB Ram + 64GB dahili depolama ve 4GB Ram + 128GB dahili depolama seçenekleri gibi. Çoğu orta seviye cihazında da olduğu gibi 5000 mAh pil kapasitesi ve 10W kablolu şarj hızına sahip olabilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu