Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriLG

LG V35 özellikleri sızdırıldı! LG’den sürpriz hamle geliyor

LG cephesinde şu sıralar G7 hakkında haberler ardı ardına gelirken, Android Headlines sitesi şirketin sürpriz bir model üzerinde çalıştığını duyurdu. Sitenin iddiasına göre LG bir kez daha V serisi bir telefon hazırlıyor. V30, V30 Plus, V30 ThinQ, V30s ThinQ derken Güney Koreli üretici bu defa LG V35 modeli üzerinde çalışıyor. V35 de ThinQ eklentisini alarak çıkış yapacak. Telefonun detaylarına göz atacak olursak;

LG V35 ekran

V35, son dönem V serisi telefonlarda olduğu gibi 6 inç büyüklüğünde Quad HD+ çözünürlüklü bir ekrana sahip olacak. Ancak bu defa plastik OLED yerine OLED ekran kullanılacak. 18:9 ekran standardına sahip olacak telefonda ekran / kasa oranı %80 seviyesinde olacak. Ekranda çentik ise olmayacak.

LG V35
LG V35

Tasarım, renk seçenekleri

LG V30 serisindeki tasarım büyük oranda aynı kalacak. Hafif ve tek elle kullanıma elverişli olacak V35, siyah ve gri renk seçenekleriyle çıkış yapacak. Her iki renk seçeneğinde “premium parlak kaplama” özelliği benimsenecek.

Kameralar

Kamera tarafında önemli gelişmeler bekleniyor. V30 serisindeki geniş açılı 13 megapiksel kamera, V35’de 16 megapiksele yükseltililecek. 16 megapiksellik ana kamerada diyafram açılığı f/1.6 olacak. Kamera ayrıca 10-bit HDR uyumluluğu içerecek. Diğer sensör 107 derecelik görüş alanına sahip olacak.

Kısa süre önce tanıtılan V30 ThinQ modelindeki yapay zeka özellikleri V35’te de göreceğiz. Kamera tarafında göreceğimiz bir diğer özellik Google Lens desteği olacak.

LG, V35’te ayrıca düşük ışık koşullarında çekilen fotoğrafların parlak görünmesini sağlayan “Süper Parlak Mod” özelliğini geliştiriyor. Bu özellik 2 Mayıs’ta tanıtılacak G7’de de yer alacak.

Ses

LG V35’te 32 bit Hi-Fi Quad DAC ses desteğini bir kez daha göreceğiz. Kullanıcılar tercihleri doğrultusunda ek özelleştirme seçenekleri ve dijital filtrelerle seste ince ayarlamalar yaparak daha iyi bir deneyim elde edebilecek. Telefon ayrıca uzaktan ses tanıma işlevini kullanacak. Bu özellik sayesinde telefonda 5.18 metre uzaklıktaki sesleri daha tanıyabilecek.

Özet

LG’nin bu yıl ki tepe modellerinden biri olan V35 ThinQ, diğer V30 modeller kıyaslandığında daha fazla yapay zeka işlevi, kamera tarafındaki gelişmeler, OLED ekran ve ses tarafında sağlanacak gelişmelerle dikkat çekecek. Telefonun yılın ikinci yarısında tanıtılması bekleniyor.

 

LG G7 tanıtım tarihi ve tüm özellikleriyle karşınızda!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu