Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Sızdırılan Xiaomi Mi Mix 4 Fotoğraflarının Sahte Olduğu Bildirildi

Xiaomi Mi Mix4 sızıntılarla heyecan yaratmaya devam ediyor. Fakat bazıları telefonun popülerliğinden yararlanıp sahte görüntüler yayınlıyor.

Xiaomi Mi Mix 4 son dönem o kadar popüler ki, hakkında yalan yanlış haberler yayınlanabiliyor. Ülkesi Çin’de sertifika sürecinden geçmeye başlayan telefona dair kısa süre önce bazı görüntüler yayınlandı. Bu görüntülerde telefonun geniş kavisleri olan bir ekrana ve ekran altı kamera teknolojisine sahip olduğu görüldü. Keskin hatlara sahip olan bu görüntülerdeki telefonun Mi Mix 4 olduğu öncelikle güvenilir kaynaklarca yalanlandı. Bunların başında Ice Universe adlı kullanıcı geldi ki; güvenilir kaynak bu görüntülerin Samsung Galaxy Note 10 Plus modeline ait olduğunu ve üzerinde oynandığını bildirdi. Kaynak aynı zamanda Mi Mix 4’ün daha yuvarlak hatlara sahip olduğu bilgisini de verdi. Çok geçmeden görüntüleri sızdıran kaynak da görüntülerin sahte olduğunu zaten itiraf etti.

Mi Mix 4’ün bazı özellikleri netlik kazanmış olsa da, tasarım özellikleri hala bir sır. Daha önce Mi Mix serisi telefonların tümü tasarımları itibariyle farklı olmayı başardılar. Bu modelde de yine yeni bir şeyler görmeyi umuyoruz.

Xiaomi Mi Mix 4 Özellikleri ve Fiyatı

Yılın üçüncü çeyreğinde (temmuz-eylül dönemi) tanıtılacak akıllı telefonun bazı özelliklerinin netleştiğinden söz ettik. Bunların başında ekran altı kamera teknolojisi geliyor. Snapdragon 888 işlemcisinden güç alacak telefonda Full HD+ çözünürlüğünde OLED ekran kullanılacak. 4.900 /5.000 mAh büyüklüğünde bir pilin eşlik edeceği telefonda 120 watt hızlı şarj desteği göreceğiz. Telefondaki kablosuz hızlı şarj gücünün ise 70 watt olacağı gelen bilgiler arasında. IP68 korumasına sahip olacak Mi Mix 4 ayrıca MIUI 13 sürümüyle çıkış yapan ilk Xiaomi telefon olacak. Telefonun başlangıç fiyatının ise 930 dolar olacağı da yine son gelişmeler arasında.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu