Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei Selfie Performansı ile Rakiplerini Buharlaştırdı! Yapıyorsun Bu İşi Huawei


Akıllı telefonların en önemli donanımları kameraları. Huawei Selfie performansı ile de bu konuda rakiplerine fark atmış durumda…

Akıllı telefonlar ile fotoğraf çekmeyi oldukça seviyoruz. Sosyal medya hayatımıza girdiğinden beriyse en iyi fotoğraf için uğraşıyoruz. Peki en iyi fotoğraf nasıl çekilir? Tabii ki en iyi kameralar ile çekilir. Bu noktada en iyi kamera donanımlarından birisini de Huawei bizlere sunuyor. Özellikle 2016 yılından beri ortaklık kurduğu Leica ile çalışan Çinli üretici bu noktada en iddialı üreticilerin başında geliyor. Huawei sadece arka kamerada değil ön kamerada da oldukça başarılı. Huawei selfie performansı ile de rakiplerini geçmesini biliyor.

Hatta ilk 4 telefon arasında en iyi ön kameraya sahip 3 telefon ile rakiplerinin bu konuda oldukça ötesinde bulunuyor. Listede Asus Zenfone 7 bulunsa da bu telefonun tasarımından dolayı arka kamerası ile selfie yaptığı düşünülürse listeye bu telefonu almakta biraz saçma oluyor. DxOMark tarafından oluşturulan en iyi selfie çekimi yapan telefonlar sıralamasına baktığımızda şu telefonları görüyoruz.

  1. Huawei Mate 40 Pro
  2. Huawei P40 Pro
  3. Asus Zenfone 7
  4. Galaxy S20 Ultra, Galaxy Note 20 Ultra ve Huawei Nova 6 aynı puanı alıyor

Biz teknoburada.net olarak hem Huawei P40 Pro inceleme hem de Huawei Mate 40 Pro inceleme videolarını sizlerle paylaştık. Bu incelemeler içinde telefonların kamera performanslarını da sizlerle paylaştık. Hem P40 Pro hem de Mate 40 Pro, kamera performansı ile inanın bizi de şaşırtan telefonlar oldu. Bu telefonlara HarmonyOS işletim sisteminin gelmesini heyecanla bekliyoruz.

Kamera tarafında en iyiyi arıyorsanız; bununla birlikte sosyal medyaya da önem veriyorsanız; işte bu noktada özellikle Mate 40 Pro en iyi tercihlerden birisi olabilir. Fiyat biraz pahalı gibi görünse de uzun süreli kullanımda kendi fiyatını sonuna kadar hak eden bir telefondan bahsediyoruz. Yeni nesil Huawei P50 gelene kadar (ki onun da Şubat sonunda yapılacak Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılması bekleniyor) en iyi selfie kameralarına sahip telefonlar bunlar gibi görünüyor. Bakalım Huawei 2021 yılında bize özellikle kamera tarafında ne gibi yenilikler sunacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu