Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Türkiye’de satılmayacak Galaxy S11 Plus pil gücü kesinleşti

Herkesin merakla sorduğu Galaxy S11 Plus pil gücü bugün net bir şekilde ortaya çıktı. Peki yeni nesil amiral gemisi bize ne sunacak?

Samsung Şubat ayında yapacağı bir lansman ile yeni nesil Galaxy S11 ailesini bizlere tanıştıracak. Telefonlar ile ilgili gelen bilgilere göre Samsung her sene yaptığı “5G” desteğine sahip bir modeli ekstradan tanıtmayacak ve Plus modelinde doğal 5G desteği sunacak. Peki bu neye sebep olacak? Açıkçası Samsung bu politikadan vazgeçmezse Galaxy S11 Plus‘ın ülkemizde satılması hayal olabilir. 5G destekli bir telefon 4G ağlarında da çalışabilir ama bu ekstradan bir maliyet anlamına gelir. Bir süredir kafalardaki sorulardan birisi olan Galaxy S11 Plus pil gücü bugün ortaya çıkan bir görsel ile kesinleşti.

Biliyorsunuz ki bir süredir Samsung pil güçlerini adım adım arttırıyor. Galaxy S11 serisi ile de bu döngü devam edecek ve Güney Koreli üretici 5.000 mAh pil gücünü yeni nesil amiral gemisi ile bizlere sunacak. Yeni yonga seti, yeni ekran ve arttırılmış pil ile Galaxy S11 Plus rakiplerine fark atabilecek mi?

Şubat ayında yapılacak Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılacak olan yeni nesil amiral gemisi ailesi 3 farklı model ile tanıtılabilir.

  • Galaxy S11 Lite
  • Galaxy S11
  • Galaxy S11 Plus

Samsung’un yeni nesil amiral gemisi modelinde 108 megapiksel kamera sensörü kullanması bekleniyor ama bu kamera sensörü Xiaomi Mi Note 10 serisinde kullanılan 108 megapiksel kamera sensörü ile farklılık gösterebilir.

Detaylar geldikçe siz değerli okuyucularımız ile paylaşmaya devam edeceğiz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu