GenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTablet

Galaxy Tab S8 Serisi Resmi Görüntüleri İlk Kez Karşımızda!

Samsung’un Galaxy Tab S8 serisi tabletleri nihayet gün yüzüne çıktı. Görüntülerde en fazla ilgiyi Tab S8 Ultra modeli görüyor.

Yaz döneminden beri dillendirilen Galaxy Tab S8 serisi tabletlerin resmi görüntüleri paylaşıldı. Evan Blass namı diğer @evleaks tarafından sızdırılan görsellerde Samsung’un ürün tablet ailesine dahil edeceği üç modeli görüyoruz. Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8 Plus ve Galaxy Tab S8 Ultra şeklinde isimlendirilecek tabletler 11 inç, 12.4 inç ve 14.6 inç büyüklüğünde ekranlara sahip olacaklar.

Galaxy Tab S8 ve S8 Plus modellerinde ön kameralar tahmin edildiği çerçeve üzerine yerleştirilmiş. Galaxy Tab S8 Ultra’da ise ekran çerçeveleri üzerine kamera konmayacak kadar ince görünüyor. Samsung bunun için tablette çentiğe yer veriyor. Çentik, yeni nesil MacBook bilgisayardaki ile kıyaslandığında daha kompakt görünüyor. Fakat Samsung’un daha önce hedef aldığı çentiği kullanması tartışmalara neden olacaktır. Tab S8 Ultra modelinde yer alan çentik üzerinde standart ve ultra geniş açılı iki kamera yer alacak.

Galaxy Tab S8 Ultra’da 14.6 inç büyüklüğünde 3K çözünürlüğünde Super AMOLED ekran yer alacak. Ekran aynı zamanda 120Hz tarama hızında çalışacak. 4K 60fps video kaydı yapabilen ön kameraya sahip tabletin işlemci biriminde Snapdragon 8 Gen 1 yer alacak. Galaxy Tab S8 serisinin diğer modellerine ise Exynos 2200 ve Snapdragon 8 Gen 1’inç güç vermesi bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu