Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy A80 Türkiye topraklarında!


Merakla beklenen Samsung Galaxy A80 Türkiye topraklarında bugün kanlı canlı görüntülendi. Peki telefon ne zaman hangi fiyata satışa sunulacak?

Zaman zaman size sızıntı haberler paylaşıyoruz ve bunlarda genellikle yurt dışı menşeli oluyor. Bugün ise bizim gördüğümüz bir detayı sizlerle paylaşmak istiyoruz. Samsung’un pop-up kameralı ilk telefonu Galaxy A80 dün bir Samsung çalışanının elinde bizim tarafımızdan görüntülendi. İzinsiz çekim yapmak istemediğimiz için videosunu çekemedik ama en yakın zamanda telefonun detaylarını sizlerle paylaşacağız. Videolarımıza gelen yorumlarda Samsung Galaxy A80 Türkiye pazarına ne zaman gelecek diye soruyordunuz ve gördüğümüz kadarıyla da telefon kısa süre içinde ülkemizde satışa sunulacak gibi görünüyor.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBurada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Samsung Galaxy A80 Türkiye fiyat ne olacak?

Açıkçası bu konuda resmi bir bilgi bulunmuyor ama ortada da bazı gerçekler var. Bugün ülkemizde Samsung Galaxy A70 3.999 TL’den resmen satılıyor. Tabii ki bu ürünü farklı satıcılardan daha uyguna bulmak mümkün olabilir ama biz Samsung’un resmi satış rakamını veriyoruz. Galaxy A80 ise ülkemizde 4.999 TL ve üstünde bir fiyata satışa sunulabilir. Yeni nesil Galaxy A90 da hangi fiyata satılacak bu da merak konusu…

Temmuz ayının ilk haftasında Samsung Galaxy A80 ile tanışacağız…

Samsung Galaxy A40 Türkiye’de satışta! İşte özellikleri ve fiyatı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu