Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy Z Flip 3 Tasarımıyla Hayran Bıraktı!

Katlanabilir telefonlar ile 2021’e damga vurmaya hazırlanan şirket, katlanabilir Samsung Galaxy Z Flip 3 için 8 renk duyurdu.

Bu yıl için katlanabilir akıllı telefon modelleri üzerinde çalışan Samsung şirketi yine dikkatleri çekmeye devam ediyor. Birbirinden farklı telefon üreticileri için katlanabilir telefon ekranları üreten şirket yine yeni bir teknolojik ürün ile rakiplerine fark atmaya hazırlanıyor. Ülkemizde de geniş bir kitle tarafından benimsenen Güney Koreli şirket bu yıl ki amiral gemileri ile de milyonlara ulaşmaya devam ediyor. Dünyanın dört bir yanında deli gibi telefonlar arasına yepyeni modellerini de eklemeyi planlayan şirket bugün de katlanabilir Samsung Galaxy Z Flip 3 ile gündeme geldi.

Birbirinden farklı teknolojik alanlar da ciddi ölçüde varlığını hissettiren Güney Koreli şirket, akıllı telefonların yanı sıra tablet ve televizyon gibi teknolojik ürünlerde de oldukça iddialı. Bunların dışında da çeşitli ürünler üzerinde çalışan şirket katlanabilir ürünler de adeta çığır açacak gibi görünüyor.

"<yoastmark

Samsung Galaxy Z Flip 3 Bu Yaz Piyasaya Çıkacak

Yeni kapaklı telefon modeli olarak duyurulan ve merakla beklenen Galaxy Z Flip 3 bu yaz aylarında piyasadaki yerini alacak. Geçmiş serilerine nazaran önemli ölçüde dayanıklı olacak olan akıllı telefon modeli, çeşitli renkler ile piyasadaki yerini alacak. Edindiğimiz bilgilere göre cihaz tam 8 farklı renk seçeneği ile lansmana çıkacak. Renk seçeneklerine ek olarak üçlü kamera sistemine de sahip olacağı bilinen kapaklı telefon modeli başlangıçta siyah, yeşil, bej ve açık mor olmak üzere 4 farklı renk seçeneği ile duyurulmuştu. Şimdi ise cihazın 8 farklı renk ile karşımıza çıkacağı belli oldu. Özel çerçevelere de sahip olacak olan katlanabilir telefon modeli yaz ayları içerisinde renkli bir lansman ile piyasaya sürülecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu