Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerNokiaTeknoloji

Nokia 5.3 resmi web sitesinde sızdırıldı!!! İşte fiyatı ve tüm özellikleri…

HMD Global’ın bir süredir üzerine çalıştığı Nokia 5.3 modeli, tüm özellikleri ile birlikte resmi web sitesinde görüntülendi.

Nokia’nın çatısı altında çalışan HMD Global, yeni akıllı telefonu Nokia 5.3 için artık gün saymaya başladı. Daha önce defalarca kez karşımıza çıkan bu telefon, bugün de ilk kez resmi olarak ”The Mobile Indian” web sitesinde görüldü. Bu sayfa telefonun teknik özellikleri ve bazı önemli işlevlerini açığa çıkarıyor. Bunun yanı sıra lansman tarihinin de yaklaştığını bizlere işaret ediyor.

Nokia 5.3’ün özelliklerinden bahsedecek olursak cihaz,  164.3 x 76.6 x 8.5 mm boyuta ve 180 gramlık bir ağırlığa sahip olacak. Su damlası çentikli bir tasarım ile gelen bu telefon, HD Plus çözünürlüğü destekleyen LCD bir panel ile donatılacak. Ayrıca 20: 9 en boy oranına sahip olacak.

Gücünü Snapdragon 665 yonga setinden alan Nokia 5.3, 4/6GB RAM ve 64GB’lık dahili hafıza seçenekleri ile gelecek. Ayrıca microSD kart ile bu hafızayı arttırmanız da mümkün olabilecek.

Yazılım olarak konuşacak olursak cihaz kutudan, önceden yüklenmiş Android 10 işletim sistemi ile çıkacak ve 2 yıllık güncelleme desteğini sahip olacak.

Nokia-5.3

Nokia 5.3, 5V / 2A şarjı destekleyen 4.000 mAh’lik bir pil ile gelecek. Önde 8 megapiksellik bir selfie kamerasına sahip olan cihaz, arkada ise  f / 1.8 diyafram açıklığına sahip 13 megapiksel ana,  5 megapiksel ultra geniş açılı sensör,  2 megapiksel derinlik sensörü ve 2 megapiksel de makro lens olmak üzere toplam dörtlü bir kurulum ile karşımıza çıkacak.

Nokia-5.3

Son olarak cihazın fiyatı da, 189 Euroluk bir etikete sahip olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu