Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy M12 FCC Sertifika Sitesini Aldı! Artık Gözler Lansmana Çevrildi


Samsung’un bir süredir üzerine çalıştığı yeni orta sınıf telefonu Galaxy M12, Geekbench’in ardından şimdi de FCC sertifika sitesinde görüldü.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, orta segment ve giriş seviyesi ürün gamını genişletmeye devam ediyor. Amiral gemisi modellerinden daha fazla satış sergilediği bu telefonlar, hem bütçeye hitap ediyor, hem de cazibeli özellikleriyle kullanıcının dikkatini çekiyor. Şimdi ise bahsettiğimiz bu telefonlara bir yenisi daha ekleniyor. Bir süredir sızıntılarını da sizlerle paylaştığımız Galaxy M12, FCC sertifika sitesinde tekrar gün yüzüne çıkıyor. Böylece lansmana da bir adım daha yaklaşıyor.

Henüz geçtiğimiz haftalarda Geekbench testlerinde de gördüğümüz Galaxy M12, şimdi de bazı özellikleriyle FCC sitesinde onaylanıyor. Daha önceki raporlara göre M12’nin 7.000 mAh’lik bir pile sahip olması bekleniyordu. Ancak FCC sertifika sitesi, bu yanılgıyı düzeltiyor ve telefonda en fazla 6.000 mAh’lik bir pile yer verileceğini ortaya koyuyor.

Geçtiğimiz günlerde BIS sertifikası alan ve Geekbench’de boy gösteren M12, bahsettiğimiz bu yerlerde bazı temel özellikleriyle de sızdırılmıştı. O zaman ki bilgilerden yola çıkacak olursak Galaxy M12, Exynos 850 yonga setinden güç alacak ve en az 3GB RAM ile de desteklenecek. Bunun yanı sıra cihaz kutudan, Android 11 işletim sistemi ile çıkacak. Zira 2021’de piyasaya sürülen çoğu telefonunda, Android 11 ile kutudan çıkması bekleniyor.

163.9 x 75.9 x 8.9mm ölçülerine sahip olan Galaxy M12’de, 6.5 inçlik Infinity-V çentikli bir ekrana yer verilecek. Çift dokulu bir arka panele sahip olması beklenen bu telefonda ayrıca,  kare şeklinde dörtlü kamera kurulumu olacak. Son olarak parmak izi tarayıcısı da güç düğmesinin üzerine entegre edilecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu