Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerPOCOTeknoloji

POCO M3 İki Haftalık Satış Rakamları İle Dudakları Uçuklattı! Vay Bee

Peynir ekmek gibi satan telefon olarak adından söz ettiren POCO M3 ilk iki haftasındaki satış rakamı ile beklentileri epey karşıladı.

Hatırlayacağınız üzere daha önce POCO M3 pek çok kez haberlerimizde yer alan. Hatta telefonun Pro sürüme sahip bir modeli daha internete sızdırıldı. Akıllı telefon dünyasında adeta bir çağ kapatıp bir çağ açması beklenen Pro versiyonla alakalı şu sıralar sessizlik devam ederken telefonun standart sürümü hakkında çarpıcı detaylarda karşımıza çıkmaya devam ediyor. Peynir ekmek gibi satan telefon modeli ilk iki haftalık satış adedi ile beklentileri karşılamayı başardı.

Telefonun bazı öne çıkan bilgilerinden bahsederek haberimize geçmek istiyoruz. Böylece telefonun peynir ekmek gibi satmasının da nedenini öğrenmiş olacaksınız. 48MP arka üçlü kameraya sahip olarak karşımıza çıkan model 6.000mAh’lık bataryası ile uzun ömürlü bir deneyimi karşımıza çıkarıyor. Snapdragon 662 işlemcisinden güç alan model, hem hızlı hem de kullanışlı bir yapıda karşımıza çıktı. Kullanıcılara her özel anlarını yakalama fırsatı veren model, yaratıcılıkta da sınırları zorluyor. 6.53 inç 1080p FHD ekranı ile kusursuz bir netliği karşımıza çıkaran telefon rahatça video izlemenizi veya sosyal medyaya göz gezdirmenizi sağlıyor.

POCO M3
POCO M3

POCO M3 İlk İki Haftada 250.000 Adet Sattı

64GB ve 128GB olmak üzere iki farklı depolama seçeneğiyle karşımıza çıkan telefon modeli, Hindistan’da 6GB RAM varyantına da sahip olarak çıkmıştı. Hindistan’da piyasaya sürülmesinden bu yana 250.000’den fazla adet satmayı başaran telefon adeta peynir ekmek gibi satmaya da devam ediyor. Cihazın global olarak da satışlarına devam ettiği bilinirken, bu satış adedinin sadece Hindistan’a ait olduğu belirtildi. İki haftada global anlamda milyonlarca adet sattığı belirtilen telefon modeli ülkemizde 64GB’lık versiyonunu 2.700 TL, 12GB’lık versiyonunu ise 2.800 TL gibi bir fiyata sunuyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu