Güncel Teknoloji HaberleriXiaomi

Xiaomi Smart Plug 2 Google Home Desteğiyle Tanıtıldı

Xiaomi Smart Plug 2 tanıtıldı. Akıllı prizin pek çok hayat kolaylaştıran özelliği mevcut, detayları haberimizde.

Xiaomi Smart Plug 2 Avrupa’da tanıtıldı. Yeni Xiaomi cihazı, kullanıcının sıradan ev aletlerini bir uygulama veya sesli komutlar kullanılarak uzaktan kontrol edilebilen akıllı ev aygıtlarına dönüştürmesine olanak tanıyor. Xiaomi Smart Plug 2, beyaz renk seçeneğiyle mevcut.

Xiaomi Smart Plug 2 Özellikleri

Xiaomi’nin yeni cihazı, Google Home’u destekleyerek bağlı cihazı Google Asistan Sesli komutlarıyla kontrol etmenize olanak tanır. Xiaomi Home uygulaması, bir cihazı uzaktan kontrol etmenin veya bir cihazın açık olup olmadığını kontrol etmenin başka bir yolunu sunar. Ayrıca enerji tüketiminizle ilgili istatistikleri görüntüleyebilir ve bir cihaz için program ayarlayabilirsiniz. Smart Plug 2’nin dahili güç düğmesine iki kez basıldığında geri sayım sayacı etkinleştirilir. Uygulamayı kullanarak tercih ettiğiniz zamanlayıcı uzunluğunu ayarlayabilirsiniz. Cihazın internet bağlantısı kesilse bile geri sayım sayacı ve programlar çalışmaya devam edecektir. Anahtar ayrıca, elektrik kesintisinden sonra açık veya kapalı durumuna devam etmesini sağlayan bir durum belleğine de sahip.

Cihazda aşırı akım veya aşırı ısınmayı tespit etmeye yardımcı olan sensörler bulunuyor ve kullanıcıyı bilgilendirmek için uygulama üzerinden bildirimler gönderiliyor. Smart Plug 2’nin boyutları 2,4 x 1,6 x 1,3 inç şeklinde.

Fiyatlandırma ve Stok Durumu

Cihaz İspanya, İtalya ve diğer AB ülkelerinde 14,99 € (16 $) karşılığında satın alınabilir. Smart Plug 2 için şu anda AB dışındaki küresel stok durumu ve fiyatlandırma bilgisi mevcut değildir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu