Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSony

Üç arka kameralı Sony Xperia XZ4 karşınızda!


Bu yıl IFA 2018 etkinliğinde amiral gemi telefonu Xperia XZ3’ün duyurusunu gerçekleştiren Sony, bir sonraki üst segment telefon için şimdiden kolları sıvamış durumda. Ortaya çıkan görüntüler Sony Xperia XZ4 ‘ün nasıl bir tasarıma sahip olacağını net bir şekilde ortaya koyuyor. Görüntüler daha önce birçok tepe modelin aylar önce 3D render görüntülerini gün yüzüne çıkaran OnLeaks cephesinden geliyor.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Önden bakıldığında Xperia XZ3’e bir hayli benzeyen Xperia XZ4’ün arkası ise önemli bir sürprizle geliyor. Bir nesil sonra tam üç arka kameraya geçiş yapan Sony bu noktada bizleri şaşırtmadı değil. Ancak üçlü arka kameranın yapıları hakkında ne yazık ki şu an için elimizde bilgi yok. İlk tahminimiz standart, ultra geniş açılı ve derinlik sensörü olacağı yönünde.

Xperia XZ4’te 6.5 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüklü 18:9 ekran yer alacak. Telefonun kasa ebatları 166,9 x 72,4 x 8,2 mm şeklinde. Aynı ekran büyüklüğünde olan iPhone XS Max’ın söz konusu boyutları 157,5 x 77,4 x 7,7 mm. Bu değerleri karşılaştırarak Xperia XZ4’ün boyutu hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Android 9 Pie, 6GB RAM, 128GB depolama, parmak izi tarayıcısı (yanda) ve sekiz çekirdekli Snapdragon 8150 telefonda öne çıkan diğer özellikler olacak. Xperia XZ4’ün şubat sonunda gerçekleşecek Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılması bekleniyor.

 

Galaxy A8s özellikleri sızdı! Samsung orta segmenti karıştıracak

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu