GenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTablet

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra Devasa Bir Ekran ve Pille Geliyor


Galaxy Tab S serisinde gelecek yıl büyük ekranlı bir model yer alacak. Samsung Galaxy Tab S8 Ultra ismiyle çıkış yapacak tablet neler sunacak?

Son gelişmelere bakılırsa devasa ekran ve devasa bir pile sahip Samsung Galaxy Tab S8 Ultra modeli geliyor. Bazı özellikleri heyecanlanmamıza neden olan tablet içinse ne yazık ki bir süre beklememiz gerekecek.

Samsung her yıl yeni bir amiral gemisi tablet serisi tanıtıyor. Geçen yıl Galaxy Tab S7 serisi tanıtılırken,  bu yıl içinse Galaxy Tab S8 serisinin tanıtımı öngörülüyordu. Fakat Galaxy Tab S8 serisi küresel çapta ciddi manada hissedilen çip krizine takılıp daha geç piyasaya sürülecek. Yeri gelmişken çip krizinden en fazla etkilenen markalardan birinin Samsung olduğunu belirtelim. Teknoloji devi bu nedenle Galaxy Note 21 serisini tanıtamamış, Galaxy S21 FE modelini ise bir süre ertelemek zorunda kaldı.

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14,6 inç AMOLED Ekranla Geliyor

Galaxy Tab S8 serisi gelecek yıla kadar gelmeyebilir, ancak olası özellikleri ve fiyatları hakkında zaten biraz bilgimiz var. Galaxy Tab S8 ve S8+ tanıtılacakları dönemki en güçlü Quacomm işlemciyle gelecekler. Tabletlerin 740 $ ve 1.120 $’dan fiyatlandırılması bekleniyor.

Galaxy Tab S8 Ultra modelinde bir tablet için oldukça büyük sayılan 14,6 inç büyüklüğünde AMOLED ekrana sahip olacak. Böylesine büyük ve 120Hz tarama hızına sahip olacak bir ekranı beslemek için epey büyük bir pilde gerekli. Samsung bu nedenle tabletin içerisine 12.000 mAh büyüklüğünde bir pil yerleştirecek. 5G ağları destekleyecek tablette kalem ve klavye desteği de unutulmayacak.

8GB RAM + 128GB depolama, 12GB RAM + 512GB depolama, 8 megapiksel + 5 megapiksel çift arka kamera ve dörtlü hoparlör Galaxy Tab S8 Ultra’nın önce çıkan diğer özellikleri olacak. Tabletin fiyatının ise 1.320 $ olacağı gelen bilgiler arasında.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu