Akıllı TelefonAndroidAsusGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Asus ROG Phone 4 Ufaktan Netleşiyor! İşte Pil ve Şarj Detayları


Tayvanlı teknoloji şirketi Asus, yeni oyuncu telefonunu netleştiriyor; işte Asus ROG Phone 4 ve onun pil ve şarj detayları!

Geçtiğimiz haftalarda Xiaomi’nin yeni Black Shark ile ilgili paylaşımlara başlaması, oyuncu telefonu üreten diğer firmaları da tetikte olmaya gitti. Xiaomi’nin paylaşımından sonra yeni ROG Phone 4 hakkında ilk afişini yayınlayan Asus, “sınırsız olanaklar veren, yükseltilmiş bir deneyim” vaat ediyor. Bunun dışında bugün de Weibo’da Digital Chat Station‘un yaptığı bir sızıntı, telefonun pil gücünü ve şarj detaylarını netleştirdi.

Tayvan merkezli olan ve özellikle bilgisayarda sektör liderlerinden biri olarak faaliyet gösteren Asus, yıllardır aktif olduğu akıllı telefon sektöründe ne yazık ki üst sıralara tutunamıyor. Bu sebepten ötürü telefon tanıtma hızını da minimuma indiren şirket, Çinlilerin aksine yılda birkaç model ile yetiniyor. Şirketin en çok medet umduğu serinin başında ise ROG Phone geliyor. Bu seri, özellikleri ve tasarımıyla oyuncuların gönlünde yer edinmeyi misyon edinmiş güçlü cihazlardan oluşuyor.

Serinin yeni üyesi olacak olan ROG Phone 4 ise 6.000 mAh pil ile oyuncuların gün içindeki ihtiyaçlarını karşılamaya geliyor. Bu pilin yanı sıra 60W veya 65W hızlı şarj desteğiyle de dikkat çeken telefon, geçtiğimiz ay Geekbench testinde boy göstermişti. Bu teste göre Snapdragon 888 yonga ve 8GB RAM ile birlikte gelecek olan cihaz, tek çekirdekte 1080, çok çekirdekte ise 3584 puan alıyor. Android 11 ile kutudan çıkması muhtemel olan ROG Phone 4, ASUS_l005DA model numarasıyla birlikte geliyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu