Giyilebilir TeknolojiGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy Watch7 Çıkış Öncesi Kendini Gösterdi

Galaxy Watch7 çok yakında geliyor. Samsung'un yeni akıllı saati seriden beklendiği üzere pek çok iyileştirmeyle gelecek.


Samsung‘un yılın ikinci Galaxy Unpacked etkinliğini temmuz ayında düzenlemesi bekleniyor; söylentiler Galaxy Z Flip 6 ve Z Fold 6 gibi katlanabilir telefonların yanı sıra gizemli bir Galaxy Ring’in de tanıtılacağına işaret ediyor. Sıradaki akıllı saat modeli Galaxy Watch7 için tanıtım sinyalleri çoktan gelmeye başladı.

Etkinlikte ayrıca geçen yılki Watch6 serisinin devamı olan Galaxy Watch7 serisinin lansmanı da gerçekleştirilebilir.

Söylentilere göre piyasaya sürülmeden önce, SM-L305U model numarasına sahip yeni bir Samsung akıllı saati Bluetooth SIG sertifikasyonu web sitesinde ortaya çıktı.

Liste, akıllı saatin adını doğrulamasa da bunun Galaxy Watch7 olduğuna inanılıyor. Giyilebilir cihazın Bluetooth 5.3 bağlantısını destekleyeceğini doğruluyor. Bluetooth 5.3, teknolojinin piyasada bulunan en son versiyonu olduğundan ve Galaxy Watch6’da da mevcut olduğundan, bu şaşırtıcı bir açıklama değil.

Ne yazık ki, Bluetooth SIG sertifikası bağlantı ayrıntılarının ötesinde pek bir şey ortaya koymuyor. Ancak SamMobile’dan gelen raporlar, SM-L305U modelinin Watch7’nin ABD pazarı için LTE bağlantılı 40 mm’lik versiyonuna karşılık geldiğini öne sürüyor.

Daha da ilginci, raporda ayrıca Galaxy Watch7’nin önceki modelin sunduğu kapasiteyi iki katına çıkararak 32 GB’a kadar depolama alanı yükseltmesi görebileceği iddia ediliyor.

Üstelik geçtiğimiz ay ortaya çıkan bir söylenti, Galaxy Watch7 serisinin üç modele sahip olacağını ortaya çıkarmıştı. Şirket şu ana kadar Galaxy Watch serisinde yalnızca iki modeli piyasaya sürdü, dolayısıyla bu, stratejide ilginç bir değişiklik.

Söylentilere göre lansmana birkaç ay daha varken, Galaxy Watch7 serisiyle ilgili daha fazla sızıntı ve bilginin ortaya çıkmasını bekleyebiliriz. İçiniz rahat olsun, önümüze çıkan her türlü yeni bilgiden sizi haberdar edeceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu