Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi Mix 4 Görüntülendi! Allah’ım Bu Nasıl Bir Şey?


Bir süredir adını sıkça anmaya başladığımız Xiaomi Mi Mix 4 bugün ortaya çıktı. Görseller ve tasarım inanılmaz görünüyor. Bu ne yaaa…

Akıllı telefon pazarında 2021 oldukça hareketli geçecek gibi görünüyor. Özellikle Şubat ayı ile birlikte birçok markanın farklı farklı amiral gemisi telefon tanıtacağını biliyoruz. Geçtiğimiz yıl Xiaomi CEO’su Lei Jun Mi Mix serisi ile ilgili “sonlandırabiliriz” yorumları yapmış ve Mi Mix kullanıcılarından da büyük bir eleştiri almıştı. Zira Mi Mix Alpha‘dan sonra telefon pazarı oldukça değişti. Bir süredir Xiaomi Mi Mix 4 ile ilgili de bilgiler sızıyordu. Görünen o ki, Xiaomi bu yıl bize “inanılmaz” bir şey daha tanıtacak.

LetsGoDigital tarafından sızdırılan görsellere baktığımızda Xiaomi Mi Mix 4‘ün muhteşem bir tasarıma sahip olduğunu görüyoruz. Alttan arkaya uzanan bir ekran görüyoruz. Bu ekrandan hem arka kamera ile selfie çekimi hem de bildirimlerin kontrollerini yapabileceğiz.

Görsele baktığımızda bir de önde selfie kamerası görüyoruz. Bu kameranın da yine Mi Mix 3 serisinde olduğu gibi kaydırmalı bir yapıya sahip olduğunu görüyoruz. Yani telefon hem bükülebilir hem de içe dışa hareket eden bir mekanizmaya sahip. Bunu da yandaki gri aparatın hareketinden anlayabiliyoruz.

Arkada üçlü bir kamera yapısı bulunuyor. Bu tarz bir yapıyı Xiaomi Mi 10T serisinde de görmüştük. Üstte büyük bir kamera ve altta da geniş açı ile makro kameraların bulunduğunu anlıyoruz. Yanda se kızılötesi sensör ve LED flaş görülüyor.

Telefonun 2021 ilk yarısından sonra tanıtılacağı da gelen bilgiler arasında. Bu tasarımlar bizleri gerçekten çok heyecanlandırıyor. Aynı telefonları sürekli olarak görmekten bıktık…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu