Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Galaxy S22 ve S22 Plus’a Üvey Evlat Muamelesi Yapacak

Samsung Galaxy S22 serisi hakkında yeni bilgiler paylaşıldı. Görünüşe bakılırsa Galaxy S22 Ultra diğerlerinden ayrı tutulacak.

Samsung Galaxy S22 serisi bir aksilik çıkmazsa 2022’nin başında resmiyet kazanacak. Seride Galaxy S22, S22 Plus ve S22 Ultra modellerinin yer alması bekleniyor. Son gelişmeler Samsung’un S22 Ultra’yı diğer modellerden farklı tutacağını ve her geçen yıl donanım tarafındaki üstünlük farkını Ultra lehine açacağını gösteriyor.

Samsung Galaxy S22 ve S22 Plus Plastik Kasa İle Geliyor

Bu yıl ocak ayında tanıtılan Galaxy S21 serisinde Plus ve Ultra modellerinde cam arka yüzey kullanılırken, söz konusu Galaxy S21 olduğunda ise güçlendirilmiş polikarbonat yani plastik malzeme kullanıldı. Yine bu seride Galaxy S21 ve S21 Plus’ta Full HD + çözünürlüğünde ekranların kullanılması da hepimizi şaşırttı.

Galaxy S22 serisine geldiğimizde şirketin bu defa S22 Plus’ta da plastik kasa kullanacağı yönünde gelişmeler yaşanıyor. Yani cam arka yüzey bu defa sadece Ultra modeline has olacak. Pek çok kullanıcı özel bir hissiyat verdiği için takdir edersiniz ki cam arka yüzeyi tercihe diyor. Plastik arka yüzey maliyetleri düşürse de, buradaki fiyat düşüşleri ne yazık ki ülkemizdeki fiyatlara pek de etki etmiyor.

Görüldüğü üzere Galaxy S serisinde telefonlar arasındaki donanım ve tasarım tercihlerinde Ultra ile diğer versiyonlar arasında fark her geçen yıl açılıyor. Bir sonraki sene Samsung’un standart ve Plus modelde daha düşük bir işlemci kullanması bile artık bizi şaşırtmayacaktır.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu