Güncel Teknoloji HaberleriTabletTeknoloji

OnePlus Pad 2, Amiral Gemisi Seviyesinde İşlemci İle Gelecek!

OnePlus markasının uzun süredir üzerinde çalıştığı Pad 2 tableti, kullanılan işlemci ile amiral gemisi olacak.

OnePlus’ın amiral gemisi tableti Pad 2 üzerinde çalıştığı biliniyor. Haberlerimize de konu olan OnePlus Pad 2, ortaya çıkan son iddia ile işlemci tarafında amiral gemisi seviyesinde bir seçim yapacak. Şimdiye kadar hiçbir marka, Snapdragon 8 Gen 3 kullanan bir tablet piyasaya sürmedi. Güvenilir sızıntılarıyla bilinen Max Jambor, Pad 2’nin Snapdragon 8 Gen 3 ile donatılacağını bildirdi. Bu iddia gerçekleşirse OnePlus bir ilke imza atmış olacak.

OnePlus Pad 2, İşlemci Olarak Snapdragon 8 Gen 3 ile Gelebilir

OnePlus’ın geçtiğimiz yıl tanıttığı Pad modeli, Mediatek Dimensity 9000 ile geliyordu ve Oppo Pad 2’nin yeniden markalaşmış versiyonuydu. Mayıs ayında Reno 12 serisiyle birlikte OnePlus Pad 2’nin Snapdragon 8 Gen 3 ile piyasaya sürülmesi bekleniyor. Fiyat olarak Pad 2 modelinin işlemci sebebiyle selefin olan Pad modelinden daha pahalıya gelmesi muhtemel. OnePlus Pad modeli geçtiğimiz yıl 455 $ civarına tanıtılmıştı.

Bu yılın ikinci yarısında piyasaya çıkacağı tahmin edilen modelin, 8 Gen 3 ile birlikte üst seviye teknik özelliklere sahip olacak. Tüm bu iddiaların doğruluğunu tablet tanıtılınca öğreneceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
Başa dön tuşu