Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy Note 8’in fiyatı her yerde düşerken Türkiye’de zamlanıyor

Bir telefonun fiyatında hem indirim yapıldığını hem de zamlandığını sanırım ilk kez bir haberde biz aktaracağız. Sözünü ettiğimiz telefon Samsung Galaxy Note 8.

Galaxy Note 8
Galaxy Note 8

Geçtiğimiz gün Note 9’un tanıtımı gerçekleşti. Yeni nesil telefonların tanıtılmasıyla birlikte önceki modelde indirim gerçekleşmesi artık alışılagelmiş bir durum. Nitekim birçok ülkeye baktığımızda Note 8’in fiyatında ciddi indirimler gerçekleştirmekte. Son olarak Samsung Hindistan, Note 8’in fiyatını 270 $ seviyesinde indirdi.

Galaxy Note 8 Türkiye’de ise zamlandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan  “ABD’nin elektronik ürünlerine boykot uygulayacağız’.’ şeklindeki açıklamasında Samsung ve Vestel markalarına işaret etti. Bu açıklamanın üzerinden çok geçmeden Samsung, Türkiye’deki telefonların fiyatlarını hatırı sayılır bir oranda artırdı.

Fiyatı artan telefonlardan biri de Note 8 oldu. Üstelik geçen yıldan bu yana Note 8’in fiyatı ikinci kez zamlanıyor. Geçen yıl ülkemize 4.999 TL’den giriş yapan telefonun fiyatı ikinci bir zamla birlikte 6.149 TL’ye çıkarıldı. Fiyatı artan diğer telefonlara buradaki haberimizden göz atabilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu