Akıllı TelefonGenelMotorola

Motorola gövde gösterine hazırlanıyor! Üç telefon birden geliyor

Lenovo bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Motorola, 2 Ağustos tarihli bir etkinlik için davetiye dağıtımına başladı. Gelen bilgiler ve şu ana kadar sızan detaylar şirketin üç yeni telefon duyuracağı yönünde.

Etkinlikte en dikkat çeken telefonun Moto Z3 olması bekleniyor. Şirketi amiral gemi sınıfında temsil edecek telefona Snapdragon 845 işlemcisi eşlik edecek. Çift arka kameranın eşlik edeceği telefonda büyük olasılıkla Moto Z3 Play benzeri bir tasarım göreceğiz.

Moto One ve Moto One Power ise etkinlik kapsamında tanıtılacak diğer telefonlar olacak. Orta segmentte konumlandırılacak telefonlarda kamera, bellek ve ekran gibi detaylarda farklılıklar olması bekleniyor.

Motorola
Motorola

Android One programı kapsamında olacak telefonların nasıl bir tasarıma sahip olacakları geçtiğimiz gün gerçekleşen sızıntılarla netlik kazanmıştı. Her iki telefonda çift arka kamera ve çentikli bir ekran yapısı göreceğiz. Snapdragon 636 işlemci, Full HD + 19:9 ekran, 4GB RAM, 64GB depolama ve Android 8.1 Oreo Moto One Power modelinde karşımıza çıkacak özelliklerinden bazıları olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu