AndroidGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy Z Flip 5 İle Nihayet Boşluksuz Tasarıma Geçiliyor

Galaxy Z Flip 5, yeni menteşe sistemi sayesinde katlanadığı zaman arada herhangi bir boşluk olmayacak. İşte son görüntüler…

Galaxy Z Flip 5, Samsung‘un Galaxy Unpacked etkinliği aracılığıyla 26 Temmuz’da resmiyet kazanacak cihazlardan biri olacak. Şu ana kadar çok sayıda rapor ve sızıntı telefona dair birçok gelişmeyi aktardı. Telefondaki en büyük değişim kuşkusuz kapak ekranda olacak. 3.4 inç büyüklüğünde olacak kapak ekranda YouTube, Google Haritalar ve Mesajlar dahil bazı Google uygulamaların çalıştırılacağı bilgisi verildi.

Gelelim telefona dair son önemli sızıntıya. Güvenilir bilgi kaynaklarından Roland Quandt, Galaxy Z Flip 5’in bazı resmi görsellerini yayınladı. Yayınlanan görüntü Galaxy Z Flip 5’in sızdırılan görüntüleri, boşluksuz tasarıma iyi bir bakış atmamızı sağlıyor. Yeni menteşe sistemi sayesinde katlama sonrası oluşan boşluğun kaldırılması, telefonun tasarımını oldukça ileri götürmüş görünüyor.

Bir başka görselde Z Flip 5’in kapak ekranının takvim, tam klavye destekli mesajlar uygulaması, Samsung cüzdan, saat ve pil durumu, hava durumu ve arama geçmişi gibi widget’ları destekleyeceğini gösteriyor. Görünüşe bakılırsa gemiş kapak ekranda kamera uygulaması da etkili bir şekilde kullanılabilecek.

Daha önceki raporlara göre Galaxy Z Flip 5’te 6.7 inçlik Full HD+ katlanabilir 120Hz AMOLED ekran yer alacak. 3.36GHz Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden güç alacak telefonda 12 GB’a kadar RAM, 512 GB’a kadar depolama göreceğiz.

Telefon, 25 watt şarj destekli 3.700 mAh pil ile gelecek. Bunların yanı sıra telefonda yana monte parmak izi tarayıcısı, Android 13 / One UI 5.1.1, 10 megapiksel ön kamera, 12 megapiksel (ana, OIS’li) + 12 megapiksel (ultra geniş) özelliklerine sahip olacak ) çift kamera sistemi ve IPX8 sertifikası yer alacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu