Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi 12T Pro Hakkında İlk Bilgiler Sızdırıldı

Xiaomi’nin bir sonraki amiral gemisi telefonu Xiaomi 12T Pro cephesinden yeni bilgiler geldi. Telefon işlemci tarafında oldukça güçlü.

Xiaomi yılın ikinci yarısında üst segment telefon tanıtımlarını sürdürecek. Snapdragon 8 Gen 1+’ın tanıtılması sonrası Çinli markanın bu modelleri ardı ardına duyurması muhtemel görünüyor. Xiaomi’nin listesinde Xiaomi 12T Pro, Xiaomi 12T, Redmi K50s Pro gibi modeller de var. Şimdi bunlar arasında Türkiye’de satılacak Xiaomi 12T serisinin detaylarına göz atalım.

Xiaomi 12T Pro Özellikleri

Bu telefonlardan Pro modelde Snapdragon 8 Gen 1+ yer alacak. TSMC tarafından üretilecek işlemcinin Snapdragon 8 Gen 1’deki ısınma sorunlarını ortadan kaldırması geliyor. Ayrıca bu işlemcide daha yüksek frekans hızları göreceğiz. Xiaomi 12T modelinde ise Dimensity 8100 işlemcisinin yer alması bekleniyor.

Xiaomiui sitesinin kaynak kodlarında elde ettiği verilere göre Redmi K50s serisi Çin pazarına yönelik olacak. Bu modellerin küresel versiyonları zaten Xiaomi 11T serisi olacak.

Xiaomi 11T Pro Fiyatı
Xiaomi 11T Pro

Xiaomi 11T serisi ayrıca şirketin HyperCharge adlı ultra hızlı şarj desteğini alacak. Bu defa telefonların ikisinde de 120 watt hızlı şarj desteği görmemiz olası görünüyor. Pro modelde 5.000 mAh’lık bir pil kullanılacak. Bu pil 15 dakika gibi bir sürede dolacak.

Xiaomi 11T Pro’da 6.67 inç büyüklüğünde ve 120Hz tarama hızına sahip OLED ekran  yer alacak. Arka bölümde üç kameranın yer verileceği telefonda ana kameranın bu defa OIS desteği barındırması bekleniyor. En çok merak edilen ise serinin nasıl bir görünüme sahip olacağı. Xiaomi 12 serisinin kamera tasarımı halihazırda pek çok kişi tarafından zaten beğenildi. Xiaomi 11T serisi hakkında yeni bilgiler geldikçe aktarmayı sürdüreceğiz.

Xiaomi 11T A101 Mağazalarında! Fiyat En Düşük

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu