Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiTeknolojiXiaomi

Redmi Note 10T Bize Bir Yerlerden Tanıdık Geliyor!

Geçtiğimiz ay Redmi Note 10 5G piyasalara sürülmüştü. Şimdi ise Redmi Note 10T modelinin hazırlıkları ile karşılaşmaktayız!

Geçtiğimiz ay Xiaomi global marketlerde Redmi Note 10 5G modelini duyurmuştu. Son aldığımız bilgilere göre cihaz isim değişikliğine uğrayarak Çin’de Redmi 20X adıyla satışa çıkacak. Aynı zamanda bazı diğer marketlerde de cihazı Redmi Note 10T adıyla görmek mümkün olacak. Cihaz her ne kadar isim değişikliğnie uğrasa da bizlere bazı farklı özellikler de sunuyor. Siz değerli okurlarımız daha fazla meraklandırmadan konuya geçmek isterim.

Redmi Note 10T Hakkında Bilinenler Neler? 

Redmi Note 10T 5G

İnternette gördüğümüz bazı MIUI kodları sayesinde cihazın isimleri ortaya çıktı. Elimize geçen sızıntılar gösteriyor ki cihazlar çift kamera sistemine sahip olacak. Note 10T modeli serinin bir önceki cihazı olan Note 9T modelinin başarısından ötürü ortaya çıkıyor. Muhtemelen bu yeni model gelecek ay piyasaya sürülecek. Peki ya bu cihazın teknik özellikleri neler?

Redmi Note 10T Teknik Özellikleri:

Cihaz 6,5 inç boyutunda 90Hz ekran tazeleme oranına sahip IPS LCD panelle birlikte geliyor. Bu panel HD+ çözünürlüğe sahip ve Gorilla Glass 3 korumasını barındırıyor. Cihazın ön tarafında 8MP çözünürlüğünde bir ön kamerası bulunuyor. Aynı zamanda arka tarafta da 48MP ana kamera + 2MP derinlik sensörü + 2MP makro kamera bulunduruyor.

Redmi Note 10T 5G

Cihaz gücünü Dimensity 700 5G yonga seti ile sağlıyor. 4GB ve 6GB olmak üzere iki farklı RAM ve 64GB ve 128GB olmak üzere de iki farklı depolama alanı seçeneği bulunuyor. Cihaz UFS 2.2 depolama alanı teknolojisine sahip. Aynı zamanda 5,000mAh boyutunda 18W hızlı şarj destekli bir bataryaya da ev sahipliği yapıyor. Bağlantısal olarak da Bluetooth 5.1 ile kullanıcıları memnun etmeyi başarıyor.

Peki siz bu model hakkında neler düşünüyorsunuz?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu