BilgisayarGüncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

GPD Win 3 avuç içi oyun bilgisayarı müthiş özellikler ile geliyor


Oyun bilgisayarınızı yanınızda taşımak ister misiniz? İşte bu cihaz tam size göre GPD Win 3 avuç içi oyun bilgisayarı çok yakında geliyor.

Geçtiğimiz yıl benzer bir ürün satışa sunan firma donanım özelliklerini daha da yükselterek piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Özellikle elde taşıma ve istenilen yere kolayca götürülebilmesi için küçük bir tasarım ile üretilen cihaz yüksek donanım özellikleri ile dikkat çekiyor. GPD Win 3 avuç içi oyun bilgisayarı günümüz oyun bilgisayarlarında bulunan bir çok özelliğe sahip.

GPD Win 3 avuç içi oyun bilgisayarı teknik özellikleri

Cihazda Intel tarafından üretilen en son işlemci bulunuyor. 11. nesil Intel Core i5 işlemci ile gelen cihazda aynı zaamnda 11. nesil Intel Core i7 işlemci ile satın almakta mümkün. Cihazda 720p HD çözünürlüğe sahip kompakt bir 5.5 inç ekran bulunuyor. Aynı zamanda ekranın altında yukarı doğru kaydırılarak kullanılabilen fiziksel bir klavye yer alıyor. Cihazda 1TB SSD depolama alanı bulunuyor. 16 GB LPDDR4 RAM ile gelen cihaz Intel Xe GPU grafik kartına sahip. Oyun bilgisayarının en önemli özelliklerinden bir tanesi dahili oyun kumandası bulunması. Cihazda Wi-Fi 6, Bluetooth 5.0 ve microSD kart bulunuyor. Cihazın bağlantı noktaları ise; HDMI 2.0b, 1 Gbps Ethernet, USB-C X1, USB-A X3 yer alıyor. Windows 10 işletim sistemi yüklü olarak gelen cihaz 65W şarj cihazıyla birlikte geliyor.

GPD Win 3

Cihazın tahmini satış fiyatı 799 dolar olarak bekleniyor. Yüksek donanım özelliklerine sahip olan cihaz oyun severlerin ilgisini çekecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu