Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy A52 One UI 4.1 Güncellemesi Başladı

Popüler orta segment telefon Galaxy A52 için One UI 4.1 güncellemesi başladı. One UI 4.1 güncellemesi kapsamlı gelişmeler içeriyor. İşte tüm bu yenilikler…

Samsung, One UI 4.1 sürümünün dağıtımını hızla sürdürüyor. Geçen hafta Galaxy A52s 5G, Galaxy A71 5G ve Galaxy S20 FE 4G için yayınlanan güncelleme son olarak şirketin orta segment telefonu Galaxy A52 için indirilebilir durumda. Galaxy A52 One UI 4.1 güncellemesi, XDA Developers sitesinde yer alan habere göre Asya, Afrika ve Avrupa’daki çeşitli pazarlarda yayınlanmış durumda. Bu ülkeler arasında Türkiye’nin yer alıp almadığını biliyoruz. Eğer Galaxy A52 modelini kullanıyorsanız Ayarlar menüsünden güncelleme sorgulatabilirsiniz.

Galaxy A52 One UI 4.1 Güncellemesi Neler Getiriyor?

Galaxy A52, Android 12 tabanlı One UI 4.0 güncellemesi iki ay önce zaten almıştı. Telefon için bu defa One UI 4.1 güncellemesi dağıtımda. Samsung’un yeni arayüz güncellemesinde kayda değer gelişme ve iyileştirmeler mevcut.

One UI 4.1, gelişmiş bir fotoğraf düzenleyici ve genişletilmiş galeri işlevselliğinin yanı sıra geliştirilmiş widget’ları da beraberinde getiriyor. Notlara web bağlantıları ekleyebilir ve stylus özellikli cihazlarda not alabilir ve ardından bunları başka bir uygulamada düzenleyebilirsiniz. Güncelleme kapsamında ayrıca Gelimiş gece portlerı, Uzman RAW kamera işlevi, Nesne Silgisi, daha fazla kamerada Pro modu, Gece modu portre çekimi, RAM Plus ve klavye gelişmeleri yer alıyor.

Orta segmentin öne çıkan telefonlarından biri olan Galaxy A52, ülkemizde 128GB’lık versiyonuyla satılmaya devame diliyor. Telefonun fiyatı şu sıralar en düşük 5.700 TL seviyesinde. Öte yandan Samsung, Galaxy A53 5G modelini de geçtiğimiz günlerde Türkiye’de satışa çıkardı. Bu model için belirlenen fiyat ise 8.699 TL.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu