Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Smart Home Display 6 Tanıtıldı! İşte Özellikleri

Teknolojinin her alanında ürün geliştiren şirket, Xiaomi Smart Home Display 6 ürünüyle karşımızda. İşte ürünün fiyatı ve özellikleri.

Smart home teknolojilerinin en önde gelen ismi Xiaomi, bu kategoride yeni ürünler geliştirmeye devam ediyor. Şirketten bu defa çok kapsamlı bir ürün geldi. Kayıtlara Xiaomi Smart Home Display 6 ismiyle geçen ürün, evinizin kontrolünü artırıyor ve size birçok bilgi sunuyor. Hem de bunu gelişmiş özellikleriyle sağlıyor. Gelin detaylarına göz atalım.

Xiaomi Smart Home Display 6 Neler Sunuyor?

Xiaomi’nin yeni akıllı ev ekran ön kısmında 6 inç büyüklüğünde bir ekran taşıyor. İçe yerleştirilmiş entegre tasarıma sahip olan ekran, alt kısmında büyük bir hoparlör taşıyor. Teknoloji devi buna ek olarak ekranın sağ kısmına gizlilik için mikrofonu ve XiaoAi isimli ses asistanını devre dışı bırakan bir tuş bile yerleştirmiş. Ön kısımda uzaktan gözetleme ve görüntülü aramalar için 2 Megapiksel çözünürlüğünde kamera da mevcut.

Arkasında bir stand barındıran ekranı her yere rahatlıkla yerleştirebiliyorsunuz. MIUI Home işletim sistemiyle gelen akıllı ekran, çocuk modunu da destekliyor. Evinizdeki bütün akıllı ürünleri bu ekran sayesinde tek bir noktaya toplayıp bütün işlemleri bu akıllı ekrandan yapabiliyorsunuz. Süpürge robotu çalıştırma, ışıkları açma ve benzeri özellikleri bu ekran ile yapabilmek mümkün. Akıllı ekran Çin iç pazarında 52$ fiyat etiketiyle tanıtıldı. Yeni teknoloji gelişmeleri için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu