Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiXiaomi

Redmi 10C Uygun Fiyatı ve Özellikleriyle Karşınızda!

Giriş seviyesi akıllı telefon Redmi 10C uygun fiyatı ile çok yakında satışa sunulacak. Türkiye’de de göreceğimiz telefona yakından bakalım.

Redmi 9C bütçe dostu fiyatı nedeniyle birçok ülkede en çok satan telefonlar arasında girmeyi başardı. Türkiye’de de satılmakta olan bu telefonun şimdi de devam modeli geliyor. Bir süredir haberlerimize konu olan giriş seviyesi telefon Redmi 10C uygun fiyatı ile Avrupa’da satışa sunulmak üzere.

MySmartPrice sitesine göre Redmi 10C Avrupa pazarında 150 ila 200 € arasında değişen fiyatlardan satışa sunulacak. Telefonun en az iki bellek seçeneğiyle listelenmesi bekleniyor. Öte yandan telefon gri, yeşil ve mavi olmak üzere üç renk seçeneğiyle raflarda olacak.

Redmi 9C halihazırda ülkemizde giriş seviyesinde en fazla ilgi gören telefonlar arasında yer alıyor. Redmi 10C de Avrupa’da satışa sunulduktan kısa bir süre Türkiye pazarına giriş yapacaktır. Bakalım o dönemki döviz kuru telefonun fiyatını nasıl etkileyecek. Şimdi Redmi 10C’nin başlıca özelliklerine geçelim.

Redmi 10C’de 6.53 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlüğünde LCD ekran yer alacak. Telefon çentikli bir yapıya sahip ve bu çentik üzerine konumlandırılan ön kamera 5 megapiksel çözünürlüğünde. Arka bölüme baktığımızda burada iki kamera bizleri karşılıyor. Bunlardan biri 50 megapiksel ana kamera, diğer ise 2 megapiksel derinlik sensörü şeklinde.

18 watt hızlı şarj destekli 5.000 mAh büyüklüğünde bir pil taşıyacak olan telefonun global versiyonuna MediaTek üretimi bir işlemcinin güç vermesi bekleniyor. Telefonun Hindistan versiyonun da ise Snapdragon 680’i görebiliriz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu