Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Mi Mix 4’ün Merak Edilen Başlıca Özellikleri Yayınlandı

Xiaomi Mi Mix 4 modelinde yer alaca özellikler güvenilir bir site tarafından yayınlandı. İşte merak edilen telefona dair tüm her şey…

Xiaomi Mi Mix 4 modeli için heyecan giderek artıyor. Son günlerde daha fazla konuşulmaya başlanan telefonun başlıca özellikleri Slashleaks sızıntı sitesi tarafından yayınlandı. Xiaomi’nin ekran altı kamera teknolojisine sahip ilk telefonu bakalım hangi özellikleri sahip olacak?

Mi Mix 4 modelinde 6.67 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde OLED ekran yer alacak. Ön kameranın ekran altına koyulacak olması nedeniyle telefonda yoğun ppi değeri nedeniyle 2K çözünürlüklü ekran göremeyeceğiz.

Xiaomi Mi Mix 4

Snapdragon 888 Plus işlemcisinden güç alacak Mi Mix 4’te uMCP5 bellek çözümü göreceğiz. Dünyada ilk kez bir akıllı telefonda yer alacak uMCP5 bellek, geçen yıl  Micron Technology tarafından duyuruldu.

uMCP5, geleneksel bellek ve depolama çözümlerinden farklı olarak UFS 3.1 depolama ve LPDDR5 DRAM’i birleştirip tek parça halinde sunuyor. Bu sayede daha hızlı okuma / yazma ve büyük miktarda verinin hızla taşınması sağlanıyor. Micron Technology, özellikle 5G ile birlikte bu tür teknolojilerinin geliştirilmesinin kaçınılmaz olduğunun altını çizmişti.

Telefonda beklendiği gibi 120 watt kablolu hızlı şarj ve 70 watt kablosuz hızlı şarj özelliğini göreceğiz. Telefonunun ana kamerasında 50MP ISOCELL GN1s sensör yer alırken, ağırlığının 226 gram alacağı bildiriliyor.

Ağustos ayı içerisinde tanıtılacak Mi Mix 4’ün başlangıç fiyatı ise 5.499 yuan / 928 dolar olacak. Böylece telefon, Mi 11 Ultra’dan biraz daha yüksek bir fiyat etiketi taşıyacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu