Akıllı TelefonAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy S9 ve S9 Plus Android 9 Pie güncellemesi resmen başladı

Galaxy S9 ve S9 Plus için Android 9 Pie çalışmaları bir süredir devam ederken, resmi güncellemenin ocak ayı içerisinde başlaması bekleniyordu. Ancak Samsung bir sürpriz gerçekleştirerek her iki telefon için Android 9 Pie’ın kararlı versiyonunu yeni yıldan önce dağıtmaya başladı.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Galaxy S9 ve S9 Plus Android 9 Pie başladı

Güncelleme şu an sadece Almanya’daki S9/ S9 Plus kullanıcılarıyla buluşuyor. Yazılım tarafında ciddi bir sıkıntı olmadığı takdirde kısa süre içerisinde yaygınlaşacağını söyleyebiliriz.

Güncelleme 1.7 GB büyüklüğünde. OTA üzerinden dağıtımı sağlanan Android 9 Pie’ın getirmiş olduğu en önemli gelişme kuşkusuz One UI arayüzü. Yeni arayüz, tek elle kullanımı daha kolay hale getirirken, bununla birlikte çok sayıda sistem uygulaması da tek elle kullanıma uyum sağlıyor. Ayrıca birçok uygulama simgesi yeni bir görünüme kavuşuyor.

Galaxy S9 ve S9 Plus Android 9 Pie
Galaxy S9 ve S9 Plus Android 9 Pie

Karanlık tema, uyarlanabilir parlaklık ve pil, bir dizi kamera iyileştirmesi, çift tıklayarak telefonu uyandırma ve daha birçok gelişmenin güncelleme kapsamında yer aldığını hatırlatalım. Güncelleme ülkemizde başlar başlamaz gelişmeleri sizlere aktaracağız.

 

Nova Launcher şimdi sudan ucuz! Hemen indirin

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu