Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlusTeknoloji

OnePlus 7T ekran özellikleri belli oldu! Yaşasın Fluid Display

Carl Pie sahneye çıktı ve yeni nesil OnePlus 7T ekran özelliklerini anlattı. Büyük bir gelişim var ve OnePlus dersine çok iyi çalışmış…

OnePlus dün yaptığı bir etkinlik ile yeni nesil OnePlus 7T tanıtımı gerçekleştirdi. TeknoBurada ekibi olarak OnePlus 7T Pro tanıtımını da bekledik ama öyle bir şey olmadı ve tanıtım bilmediğimiz bir sebepten dolayı ertelendi. OnePlus kurucusu Carl Pie sahneye çıktı ve Fluid Display adı verilen yeni nesil bir ekran teknolojisinden bahsederek OnePlus 7T ekran özelliklerini tanıttı. Öncelikle Carl 3 farklı detayı öne çıkarttı.

Bu teknoloji ile telefonun ekran tepki hızını standart bir Android telefona göre %38 arttırmayı başardıklarını dile getirdi. Bu oldukça önemli bir gelişim ve bu gelişim 90Hz tarama hızı ile birleşince inanılmaz bir deneyim bizleri bekliyor diye düşünüyoruz.

Bu donanım ile arayüzün optimize çalışılması için Vulcan mühendisleri ve Qualcomm ile birlikte çalıştıklarını dile getiren Carl, 1.000 kişilik bir ekip sadece bu teknolojinin geliştirilmesi için çalıştı açıklamasını da lansmanda yaptı.

Bununla birlikte yeni nesil ekranın sizin telefonda ne yaptığınızı algılayarak ekran özelliklerini buna göre ayarlaması oldu. Bu gerçekten yeni ve oldukça iyi bir özellik. Yani Instagram‘da fotoğraflara bakarken ayrı bir mod, Youtube üzerinden video izlerken ayrı bir mod size gösterilecek.

OnePlus 7 Pro ekranını öve öve bitiremeyen Genel Yayın Yönetmenimiz Mustafa KILIÇ bakalım bu özellikler için ne diyecek? 😉

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu