Akıllı TelefonAndroidGenelGoogleGüncel Teknoloji HaberleriPixelTeknoloji

Google Pixel 3 ve Google Pixel 3 XL görselleri yayınlandı!

Android ekosisteminin yaratıcısı olan Google akıllı telefon yapmakta ve bu konuda başarısız olmaktan ciddi bir keyif alıyor gibi görünüyor. Google‘ın Nexus projesi rafa kaldırılmış olsa da Pixel telefonların vadettikleri bizler oldukça heyecanlandırıyor. Tek kameralı telefonların da bokeh efekti yapabileceklerini kanıtlayan Pixel 2 ve Pixel 2 XL‘ın kendi çapındaki başarısından sonra HTC’yi de belli bir şekilde devralmayı başaran Google‘ın yeni telefonları Google Pixel 3 ve Google Pixel 3 XL ile karşımıza çıkmasını bekliyoruz. Bugün ise telefonlara ait olduğu iddia edilen bu görsel paylaşıldı.

Google Pixel 3 ve Google Pixel 3 XL
Google Pixel 3 ve Google Pixel 3 XL

Google Pixel 3 ve Google Pixel 3 XL bize ne sunacak?

Google’ın büyük ekranlı Pixel 3 XL modelinde ise çentikli bir tasarım göreceğiz. Benzer şekilde 3D yüz tanıma teknolojisinin kullanılacağı telefonda ekran / oranı daha rekabetçi görünüyor.

Her iki telefona Snapdragon 845 işlemcisi güç verecek. Stereo hoparlörüneşlik edeceği Pixel 3 telefonlar Android 9.0 ile çıkış yapacak. Pixel 2 modellere etkileyici bir tek arka kamera kullanan Google’ın ekim ayında tanıtılacak telefonlarda bu defa çift arka kamerayla yoluna devam etmesi bekleniyor.

Galaxy A6 ve Galaxy A6 Plus fiyat değerlendirmesi! Samsung’a neler oluyor?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu