Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonoriPhoneMobiroller

Honor Apple’a fena çattı: İyi bir kamera için böbreğinizi satmayın

iPhone 11 serisi tanıtıldı ve ne hikmetse bu defa rakip üreticilerden ardı ardına göndermeler gelmedi. Fakat Honor Hindistan’dan tarafından yapılan paylaşım epey anlam içeriyor. Tabii bu göndermeyi daha çok ülkemize yorabiliriz. Zira iPhone 11 serisinde fiyatlandırma geçen yılla benzerlik gösteriyor, hatta standart modelde 50 $’lık bir indirim söz konusu. iPhone 11 modellerin Türkiye fiyatları henüz resmi olarak açıklanmadı fakat, Vatan Bilgisayar’da listelenen fiyatlarda 15 bin ve 20 bin TL’leri gördük. Honor Apple ‘a bu göndermeyi yaparken Türkiye fiyatlarını göz önünde bulundurduysa bize çok haklı.

Honor Apple ’a fena çattı

Honor Hindistan tarafından yapılan paylaşımda “Profesyonel fotoğrafçılık bir kol, bir bacak ya da bir böbreğe mal olmamalı” ifadelerine yer verildi. Paylaşımdaki hem kamera diziliminden hem de  “iHad Kidneys” (böbreklerim vardı) ifadesinde bile Apple’a ne bir gönderme olduğunu anlayabiliyoruz.

Halihazırda Honor’un en iyi kameraya sahip telefonu Honor 20 Pro konumunda. DxOMark’tan 111 puan alan telefon, Galaxy Note 10 Plus 5G, Huawei P30 Pro ve Galaxy S10 5G’nin arkasında yer alıyor. Yeni iPhone’ların DxOMark puanı ne zaman açıklanır bilmiyoruz. Ancak video tarafında tartışmasız en iyi oldukları ortada. Video tarafında zaten iyi olan iPhone, şimdi daha fazlasını sunuyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu