Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuawei

Huawei P10 resmi görüntüsü yayınlandı!

Huawei’in birkaç gün sonra resmen açıklayacağı yeni tepe modeli Huawei P10 akıllı telefon bir kez daha karşımıza çıktı. Huawei P10 görüntüsü bu defa güvenilir sızıntı kaynağı @evleaks tarafından gün yüzüne çıkarıldı.

Huawei P10 resmi görüntüsü sızdırıldı!

Huawei P10 selefi P9’dan farklı bir görünüme sahip olacak. Daha kavisli kenar ve köşe yapısı barındıracak telefonun ön bölümünde bu defa parmak izi tarayıcısının gömülü olduğu fiziksel home butonu dikkat çekiyor. Arka bölümde ise Leica imzası taşıyan çift kamera göze çarpıyor. Anten çizgilerini iPhone 7 serisinde olduğu gibi konumlandıran telefonun genel olarak şık bir görünüme sahip olduğunu söyleyebiliriz.

Huawei P10 görüntüsü

Huawei P10’da 5.2 inç büyüklüğünde Full HD ya da 2K çözünürlüklü ekran yer alacak. Sekiz çekirdekli Kirin 960 işlemcisinden güç alacak telefonun arka bölümünde Leica imzası taşıyan çift kamera sensörü kullanılacak. 4 GB / 6 GB RAM ve 64 GB / 128 GB dahili depolamanın kullanılacağı telefon kutudan Android 7.0 Nougat tabanlı yeni nesil EMUI kullanıcı arayüzü ile çıkacak. P10’nun pili ise 3.200 mAh büyüklüğünde olacak.

LG G6 resmi görüntüsü sızdırıldı!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu