Akıllı TelefonGenelHuaweiTeknoloji

Huawei Mate 9 Porsche kusursuz görünüyor!

Huawei’in amiral gemi modeli Mate 9 kuşkusuz mobil dünyasının son dönemdeki en gözde telefonları arasında yer alıyor. Mate 9 halihazırda birçok ülkede raflardaki yerini aldı. Ancak Mate 9’un sınırlı sayıda üretilen bir modeli var ki, birçok kullanıcılar sabırsızlıkla bu telefonu bekliyor. Daha önce BlackBerry ile yolları kesişen Porsche Design bu defa Mate 9 modelinde Huawei ile işbirliğine gitti. Mate 9 Porsche Design sürümü hatırlayacak olursanız kasım ayında tanıtılmıştı. Bu ay içerisinde satışa çıkacak telefon tasarım detayları itibariyle kullanıcıları heyecanlandırıyor.

Mate 9 Porsche Design

Huawei Mate 9 Porsche kutusundan çıktı

The Androidsoul sitesi henüz satışa çıkmayan telefonun kutu açılışını gerçekleştirerek Mate 9 Porsche Design modelini gözler önüne serdi. Yer yer derin ve parlak siyahın kullanıldığı telefon tamamı fırçalanmış metalden oluşuyor.

Huawei Mate 9 modeline göre daha küçük bir ekrana sahip olan özel telefonun ön ve arka bölümünde Porsche Design logoları yer alıyor. 5.5 inç büyüklüğünde Quad HD çözünürlüklü ve 2.5D kavisli camla ile kaplı AMOLED ekran yer verildiği telefona sekiz çekirdekli Kirin 960 işlemcisi güç veriyor.

mate-9-porsche-edition-1

Leica imzası taşıyan 20 MP ve 12 MP çözünürlüklü arka kamera ve 8 MP ön kameranın eşlik ettiği telefonda bellek birimi ise 6 GB RAM ve artırılabilir 256 GB dahili depolama şeklinde.

Ön bölümde home butonuna entegre parmak izi tarayıcısı, hızlı şarj teknolojisine sahip 4.000 mAh kapasiteli pil, USB Type-C bağlantı noktası ve stereo hoparlör telefonda öne çıkan diğer detaylar.  Mate 9 Porsche Design bu ay itibariyle Porsche Design mağazalarında satışa sunulacak. Telefonun fiyatı 1.395 euro olacak.

1

2

3

457

89

>> İlginizi çekebilir; Popüler ana ekran uygulaması Nova Laucher yenilendi

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu