Akıllı TelefonAppleGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPhone

iPhone 16 Pro Max En İyi Periskop Kamerayı Sunabilir

Henüz iPhone 15 serisi tanıtılmadan iPhone 16 Pro Max hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı. Telefon dikkat çeken bir kamera ile geliyor.

Son raporlara bakılırsa Apple, kamera noktasında rakiplerini korkutacak bir yükseltmeye hazırlanıyor. İddiaya göre iPhone 16 Pro Max, kamera birimiyle Android amiral gemisi modellerin elindeki önemli bir koz olan periskop kameraya sahip olacak. hatta Apple, amiral gemisi telefonda yer vereceği kamera ile Galaxy S23 Ultra’yı geride bırakmak istiyor.

Habere ilişkin bilgiler, mobil dünyasının bir numaralı bilgi kaynağı Digital Chat Station’dan geliyor. Kaynak, iPhone 16 Pro Max’in bir Ultra Telefoto lense (Süper Telefoto olarak da adlandırılabilir) sahip olacağını iddia ediyor. Bu sensör, 300 mm’lik yüksek odak uzaklığı sayesinde bu alanda bir rekor kıracak. Periskop kamera söz konusu olduğunda bu alanda en iyi odak uzaklığını 230mm ile Galaxy S23 Ultra sunuyor.

Samsung’un amiral gemisi telefonu 10x’e kadar optik yakınlaştırma gerçekleştirebiliyor. iPhone 16 Pro Max’in daha iyi odak uzaklığı sayesinde en az 10 kata kadar yakınlaştırma sunacağını şimdiden söyleyebiliriz. Öte yandan iPhone 15 Pro Max’teki telefoto kameranın da 6x optik yakınlaştırma yapabileceği gelen bilgiler arasında.

Öte yandan yakın zamanlı bir sızıntıda iPhone 16 Pro Max’in nasıl bir görünüme sahip olacağına dair bazı görseller sızdırıldı. Shiftdelete.net sitesinde yer alan habere göre, iPhone 16 Pro Max modeli 6.9 inç ekranla gelecek. 16 Pro Max, 6.7 inçlik bir ekrana sahip olduğu söylenen 15 Pro Max’ten daha büyük bir ekran ile çıkış yapacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu