Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiXiaomi

Redmi Note 10 için zor soru! AMOLED-120Hz LCD Sizce Hangisi?

Heyecanla beklenen Redmi Note 10 serisi için paylaşımlar devam ediyor. Redmi bu defa telefon serisi için kullanıcıların fikirlerini soruyor.

Redmi Note 10 serisi modeller bir aksilik çıkmazsa mart başında resmiyet kazanacak. Henüz net bir tarih ortaya konmasa da, 10 Mart itibariyle telefonların satışına başlanacak. Tasarım tarafında neler sunacağı merak uyandıran telefonların başlıca teknik özellikleri büyük ölçüde netlik kazanmış durumda. Diğer yandan Redmi Hindistan telefon serisine yönelik paylaşımlarını artırıp heyecanı daha da artırıyor.

Redmi Note 10 serisinde LCD mi AMOLED mi?

Redmi, Note10 serisinde görmek istedikleri ekran teknolojisine dair bir soru yöneltti. Burada kullanıcılardan 120Hz LCD ve AMOLED ekranlardan birini tercih etmeleri isteniyor. Haberi yazdığımız saate kadar 8.300’e yakın oy kullanılmış ve kullanıcıların yüzde 88’lik dilimi tercihini AMOLED ekrandan yana kullanmış görünüyor. Daha iyi ve daha verimli renkler görünüşe bakılırsa daha yüksek tazeleme hızından cazip görünüyor. Peki bu ankette sizin tercihiniz ne olurdu? Alt bölüme twett’in linkini bırakıyoruz, dilerseniz oy kullanabilirsiniz.

Redmi’nin Note10 serisinde LCD mi AMOLED mi kullanacağı henüz net değil, fakat Xiaomi‘nin Başkan Yardımcısı Manu Jain’in paylaştığı tweet’te kullandığı “Pürüzsüz” ifadesi telefonlarda 120Hz LCD ekran kullanılacağı ihtimalini güçlü kılıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu