Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriLG

LG G7 tasarımı inanılmaz görünüyor

LG G7 tasarımı nasıl olacak? Concept Creator isimli YouTube kanalı LG G7 için bir konsept videosu daha yayınladı. Bu defaki video telefonun önden görünümüne de yer veriliyor. LG G7’nin Şubat 2018’de düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi’inde tanıtılması bekleniyor. Önümüzde daha uzun diyebileceğimiz bir süre var. Ancak yavaş yavaş 2018’in ilk çeyreğinde tanıtılacak amiral gemi modeller konuşulmaya başlandı.

LG G7 tasarımı nasıl olacak?

LG G7 modelinde bir kez daha 18:9 formatında ekran kullanılacak. Daha önce alt ve üst çerçeveler göreceğimiz muhakkak. LG V30 tasarımına baktığımızda LG’nin zaten bunu gerçekleştirdiğini görüyoruz. Konsept videoya baktığımızda alt ve üst çerçeveler iPhone X kadar olmasa da ufak bir çentiğe sahip. Bu çentiğin sebebi alt ve üst kısma yerleştirilen çift hoparlör. Yine videoya göre LG G7’de ekran kasa oranı %87 seviyesinde olacak ki bu inanılmaz bir yüzde.

LG G7’de çift  kamera kullanımı sürecek, ancak dileriz ki geniş açılı kamera yerine bu defa monokrom ya da telefoto kamera tercih ediliyor. Arka bölümdeki desenli yapının tasarıma ayrı bir hava kattığını da söylemek gerekir.

LG G7 konsept videosu

LG-G7-ThinQ
LG-G7-ThinQ
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu