Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Türkiye’de De Satılan Samsung Galaxy S9 İçin Beklenmedik Güncelleme!

2018 yılında ülkemiz de dahil olmak üzere pek çok ülke de duyurulan Samsung Galaxy S9 beklenmedik bir güvenlik güncellemesi aldı.

2021 yılına gelmemiz ile birlikte birbirinden farklı akıllı telefonların yanı sıra çok sayıda güncelleme haberleri ile de karşımıza çıkan Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung yüzleri güldürmeye devam ediyor. Her gün haberlerimiz de yer almaya devam eden teknoloji devi yine güncelleme haberi ile radarımıza takıldı. Bir kaç gündür bütçe dostu tablet modeli ile de dikkatleri üzerine çeken şirket, Samsung Galaxy S9 için beklenmedik bir güncelleme yayınladı. Güncelleme hem Mayıs 2021 güvenlik yamasını bünyesinde bulunduruyor hem de çeşitli hataları ortadan kaldırıyor.

Günümüz de 4.500 TL gibi bir fiyat etiketi ile ülkemiz de satışlarına devam eden akıllı telefon modeli pek çok ülkede başarılı satışlar gerçekleştirdi. Kullanıcılar tarafından epey beğenilen akıllı telefonun her fırsatta güncelleme de aldığını unutmadan belirtelim. Akıllı telefon bugün de yeni bir güvenlik yaması alarak unutulmadığını hatırlattı.

"<yoastmark

Samsung Galaxy S9 Mayıs 2021 Güvenlik Yaması Aldı

G96xU1UES9FUD1 sürüm numarası ile yayınlanan güncelleme bünyesinde Mayıs 2021 güvenlik yamasına ve bir dizi düzeltme ekine yer veriyor. ABD’deki kullanıcıların erişimine açılan güncelleme yakın da diğer ülkelerdeki kullanıcıların da erişimine açılacak. Yayınlanan güncellemenin dosya boyutu bilinmezken, dosya boyutunun yüksek olmaması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu