Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerNubiaTeknoloji

Red Magic 7 Şeffaf Tasarımı ile Yok Artık Dedirtecek


Nubia’nın yeni oyuncu telefonu Red Magic 7 Translucent Edition’ı ile farkını ortaya koyacak. Bu telefonun tasarımı şeffaf olacak.

En çok beklenen oyuncu telefonlarından biri olan Red Magic 7, bildiğiniz gibi 17 Şubat’ta piyasaya sürülecek. Bundan önce bu canavarımızın en az iki versiyonu olacağını duymuştuk. Bunlar ana versiyon ve Pro versiyon olacaktı. Ancak bugün ise telefonun şeffaf varyantı da ortaya çıktı. Şeffaf tasarımı ile farkını ortaya koyacak olan telefon bugün TENAA sertifikasını geçti.

Şeffaf tasarım ile gelecek olan Red Magic 7 Translucent Edition‘ın arkasındaki üç kamera sensörü dikey bir şekilde konumlandırılacak. Kamera modülü üst orta alana yerleştirilecek. Her iki tarafında da şeffaf kısımları görebileceğiz.

Red Magic 7 Özellikleri

Bugüne kadar telefonun 165W hızlı şarjı destekleyeceğini düşünüyorduk. Ama bu bu modelden 165W hızlı şarj yerine 135W‘lık şarja yer verilecek. Pil kapasitesi ise 5.000 mAh seviyesinde olacak. Bu şarj gücü sayesinde 10 dakikadan daha kısa sürede tamamen şarj olacak.

Oyuncuların hayallerini süsleyen telefonun Snapdragon 8 Gen 1 yonga setini ve 18 GB‘a kadar RAM’i destekleyeceğini zaten biliyoruz. Bu telefon çeşitli optimizasyonlar sayesinde telefonun AnTuTu testinde 1.101.769 puana ulaştı. Optimizasyonlardan bahsederken, öncelikle ısı dağılımını kastediyoruz.

Red Magic 7

Canavarımız yerleşik bir turbo soğutma fanı kullanmaya devam edecek. Aktif soğutma fanı 20.000 rpm’ye sahip olacak. Ayrıca, 41279 mm2’lik geniş bir ısı yayma alanı ıslatma plakası ile gelecek. Uzun süreli oyunlarda telefon buz gibi serin olacak.

Red Magic 7, yukarıda bahsedilen özelliklerin yanı sıra, 165Hz yenileme hızına sahip olan 6.8 inç büyüklüğünde FHD+ çözünürlüğünde OLED ekran ile gelecek. Red Magic 7’nin ana ve Pro modelleri yeşil, siyah ve kırmızı ve mavi degrade olmak üzere 3 renk ile gelmesi bekleniyor.

Son olarak Nubia Red Magic 7’nin global versiyonu ekran altı kamera ile geleceğini belirtelim. Bildiğiniz gibi dünyanın ilk ekran altı kameralı telefonu ZTE Axon 20 idi. Geçen yıl üretici firma ZTE Axon 30’u piyasaya sürmüştü. Şimdi ise firma bu teknolojiyi Avrupa pazarına sunacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu