Güncel Teknoloji HaberleriKonsol OyunlarıOyun HaberleriOyun KonsoluPC Oyunları

Ubisoft, Assassin’s Creed 4: Black Flag Remake ile Sahalara Geri Dönecek

Ubisoft’un seviyen oyunu Assassin’s Creed 4: Black Flag ‘ın yeniden yapım sürecinde olduğu bildirildi. Oyunun tamamlanması uzun sürecek.

Assasin’s Creed hayranlarını sevindirecek haber oyun medya kuruluşu Kotaku’dan geldi. Yakın tarihli bir rapora göre Ubisoft tarafından sevilen oyun Assassin’s Creed 4: Black Flag yeniden yapım sürecine gird. Ubisoft’un Singapurun stüdyolarının henüz geliştirme aşamasında olan oyunu üstlendiği bildirildi.

Ubisoft’un bu sevilen oyunun popülaritesi onu yeniden yapmaya sevk etti.

Ubisoft Montreal Studio tarafından 29 Ekim 2013’te piyasaya çıkan orjinal oyun 18. yüzyıl korsan savaşlarını konu alan ve Edward Kenway’in destansı hikayesini konu aldı.

Aksiyon-macera türünde sevilen bir yapım olan oyun Assassins Ligi ve Tapınakçılar arasındaki çatışma tam olarak Korsanlığın Altın Çağı denilen bir dönemde geçiyor.

Blackbeard ve Charles Vane gibi korsan karakterlerin yer aldığı zengin bir tarihi ortama çeken oyun, adaları ve uçsuz bucaksız denizleriyle oyuncuları Batı Hind Adaları’na uzun bir yolculuğa çıkarıyor.

Oyunun en çok dikkat çeken noktasının korsan deniz savaşları olduğu göz önüne alınırsa, yeni sürümün basit bir düzenleme ile dramatik bir konuya sahip olacağı tahmin ediliyor.

Oyunun ilk sürümünün demosu

6 Aralık 2019’da oyun , oyunculara hareket halindeyken açık deniz maceralarına çıkma fırsatı sunan “Assassin’s Creed: Rebel Collection”ın bir parçası olarak Nintendo Switch platformuna çıkmıştı .

Bu ‘Remake’ yapım ile ilgili ayrıntı az olsa da, Ubisoft’un Singapur stüdyosunun katılımı ve yeni bir bakış açısına sahip heyecan verici özellikler ile beklentileri yükseltiyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu