Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiTeknolojiXiaomi

Redmi K50 Ortalığı Kızıştırmaya Geliyor

Xiaomi’nin alt markası Redmi’den yeni bir bomba geliyor. Redmi K50 bugün Geekbench performans testinde boy gösterdi. İşte puanları!

Redmi çok yakında sevilen K serisinin yeni modeli ile karşımıza çıkacak. Redmi K50 ailesi olarak isimlendirilecek olan bu yeni seri farklı işlemcileri barındıracak. Qualcomm yerine bu yıl tercihini MediaTek’ten yana kullanacak olan Çinli teknoloji üreticisi, fiyat/performans noktasında ise rakiplerine göz dağı verecek. Telefonun tanıtımı için geri sayımların başladığı bugünlerde şimdi de Geekbench performans testi sonuçları sızdı.

Sızdırılan sonuçlara göre bu seride bir modelde Snapdragon 870 yonga seti kullanılacak. Diğer modellerde ise MediaTek Dimensity 9000 ve ve Dimensity 7000 yongaları tercih edilecek. Muhtemelen serinin en düşük modelinde Snapdragon 870’e yer verilecek. Sızıntılara göre Snapdragon 870’li model tek çekirdek testinden 1226 puan ve çoklu çekirdek testinden 3726 puan almayı başarıyor.

12 GB RAM’e sahip olacağı açıkça görünen bu telefon Android 12 işletim sistemi ile gelecek. MIUI 13 sayesinde ekosisteme de dahil olacak olan K50, kamera tarafında muhtemelen üçlü kamera kurulumunu tercih edecek. Ancak şimdilik bu kameraların özellikleri hakkında bilgi bulunmuyor.

Redmi K50

Mart ayında tanıtılması beklenen Redmi’nin K50 serisi ilk olarak Çin pazarında satışa sunulacak. Sonrasında ise Avrupa pazarına geçiş yapacak. Türkiye adına ise konuşmak için erken. Fiyat açısından çok uygun olacak olan yeni seri, özellikle amiral gemisi telefonların satışında büyük bir tehdit oluşturacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu