Akıllı TelefonAndroidInfinix

Infinix GT 10 Pro Eşsiz Tasarımıyla Resmi Olarak Karşınızda

Son dönemin en çok merak edilen telefonlarından biri olan Infinix GT 10 Pro için resmi tanıtımlar başladı. Duyuru çok yakında gerçekleşecek.

Bir süredir devam eden sızıntıların ardından Infinix, GT serisindeki GT 10 Pro akıllı telefonun çok yakında küresel pazarlar için tanıtılacağını onayladı. Markanın yayınladığı ilk posterler telefonun oyun odaklı (#OutplayTheRest / oyun dışı kalanlar) olacağını gösteriyor.

Telefon, şeffaf bir fotokromatik arka panel tasarımına sahip olacak. Cesur, fütüristik ve benzersiz olduğu görülen bu tasarım anlayışını şirket “Cyber ​​​​Mecha” olarak adlandırıyor. Infinix ayrıca GT Serisinin şimdiye kadar ürettiği en güçlü makineler olacağını ve reklamsız, temiz bir işletim sistemi sunacağını söylüyor.

Altta 3,5 mm ses jakını ve telefonun arkasında yanan birkaç ışığı görebilirsiniz. Son zamanlarda ortaya çıkan canlı görüntülere bakılırsa telefonda Full HD+ ekran yer alacak. Bir oyuncu telefonu olacağı için ekran tarama hızı 144Hz seviyelerini bulabilir. Dimensity 8050 yonga setinden güç alacak telefonda 8 GB RAM ve ek 8 GB sanal RAM, 108 MP ana kameralı üçlü arka kamera, 32 MP ön kamera ve 5000 mAh pil yer alacak.

Öte yandan Shiftdelete.net’in yakın zamanlı bir haberinde telefonun 26 GB RAM’e sahip olacağı bildirildi. Sektörde sızıntılarıyla bilinen Paras Guglani, Infinix GT 10 Pro modeliyle ilgili yeni detayları gözler önüne serdi. Buna göre akıllı telefon 26 GB RAM’le kullanıcıların karşısına çıkacak ve oyun odaklı olacak. Tanıtım tarihi konusundaysa ağustos ayı üzerinde duruluyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu