Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMeizuMobiroller

Meizu 16S cephesinden gelen açıklamalar heyecan yaratıyor

Meizu 16S ve 16S Plus akıllı telefonların mart ayı içerisinde tanıtılacağı şirket CEO’su tarafından zaten açıklandı. Meizu’nun önümüzdeki ay gerçekleştireceği etkinlikte Meizu 16T ve oyun odaklı Meizu 16G akıllı telefonların da tanıtılması bekleniyor.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Meizu 16S baya iddialı olacak

Şimdi gelin arkamıza yaslanalım ve Meizu 16s telefonlar hakkındaki son gelişmelere göz atalım. Detaylı incelemesini sizlerle paylaştığımız Meizu 16 birçok ülkede olduğu gibi Türkiye’ye de rekabetçi bir fiyattan giriş yaptı ve kullanıcıların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Meizu 16s modeline baktığımızda telefonun Snapdragon 855 işlemcisinden güç alacağı kesin. Bunun yanında telefonlarda OLED ekran teknolojisi kullanılacak. Parmak izi tarayıcısı bir kez daha ekran altında olacak ve bu defa daha hızlı okuma gerçekleştirecek.

Meizu 16S ve Meizu 16th
Meizu 16S ve Meizu 16th

4.000 mAh büyüklüğünde bir pil taşıyacak telefonun arka tarafında üçlü kamera düzeni göreceğiz. Meizu Başkanı ek olarak telefonda NFC özelliğinin de olacağını onayladı.

Tasarım, Meizu 16’ya benzer olacak, fakat bu bazı dokunuşlar olmayacak anlamına gelmiyor. Alt ve üst kısımdaki çerçeveler daha da inceltilecek.

Seramik kaplamalı özel bir versiyonun da olacağı gelen haberler arasında. 24 W’lık hızlı şarj ve kablosuz şarj desteği Meizu16S’te göreceğimiz diğer iki önemli gelişme olacak. Son olarak telefonun mart ayı içerisinde seri üretiminin başlayacağını belirtelim.

Meizu 16th inceleme! Bu fiyata bu telefon! Şaka gibi ama değil!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu